Merhaba yine ben ..oğretim gorevliligi icin Kars ve Bingol'de sınav hakkı kazandım.Batmanda yaşıyorum eşim polis,secim donemi olduğundan izin durumu şuan sıkıntılı personel az .Bu iki il gec belli oldu ve ben oğlumu alıp Bursa'ya ailemin yanına gittim bu iller belli oldu sınav icin bıraktım ve gittim 6 gun surdu toplamda gidip gelmem ve burnumdan getirdiler annemve kardeşlerim annem beddua filan etti.

Geldiğimde bazı durumlar yuzunden kalmak zorunda kaldım babam dışında pek konuşmuyorum kardeşlerim gittiler iş ve okulları başka şehirde .

Eşimin ailesiyle ciddi bir sorun yaşadık 2 yıl once gorumce bana hakaret filan etti yetmedi aileme benimle ilgili saydirmis filan ortalık karışmıştı eşim ve ben konuşmuyoruz birkac gundur ozur diliyo bugunde mesaj atmış .tekrar ozur dilemiş filan babama soylerken annemde duydu ve buyukluk sende kalsın filan demeye başladı .

Sonra ben başka bir arkadaşla mesajlasirjeb kavga ediyorum sandı coştu işte o kocan varken sizin eve gelmem asla o da bize gelmesin o aileden adam olmaz o cok paragoz senin oğrenim kredisi borcunu niye odemiyo filan diye patladı .

Şimdi ;
1.esim oğrenim kredisi borcumu odemek zorunda mı (16bin) bence değil mesleğim var sadece işsizin şuan ama şimdiye kadar girdiğim her sınavda ,başvuruda vs de eşim maddi manevi hep destek oldu o iki sınavı da kazanamadim ve tek lafı olmadı olmazda.

2.Kardesim yıllar once araba alacakken eşime danıştı o da dediki ailenle yaşıyorsun hazır cok masrafın yokken ben olsam eve girerdim daha kazanclı olur uzun vadede ama sen bilirsin dedi .Başta kardesime mantıklı geldi sonra vazgecip araba aldı fakat kucuk kucuk kazalar oldu ve araba biraz hasar gordu annemde bizdeyken eşime bunu soylemiş o da demiş ki cok uzuldum keşke ev alsaydı maalesef araba değer kaybedebilir ama ev pek kaybetmuyo bu laftan dolayı annem onun fesat olduğunu duşunuyo o yuzden istemiyormuş onu

Sizce haksız mıyım artık ailem gozumde eriyo resmen ...
Not: eşimi savunmuyorum illa kusuru vardır ama bu konularda annemin artık abartigini duşunuyorum .