Ciddi ciddi kendime hicbir şeyi yakıştıramıyorum. Aynaya bakınca surekli yuzumde bir kusur arıyorum sonuc olarak yığınla kusur buluyorum. Aslında boyle değildim 1-2 yıl onceye kadar surekli full makyaj olmasam da kendimle kafayı yemişcesine kendimle ilgilenirdim. Ama son 1-2 yıldır bir şey oldu. Beğenerek yığınla kıyafet alıyorum etiketleri bile cıkarmiyorum ustunden, kenarda duruyorlar. Gecen yıl artık sadelesecegim, her şeyimi minimal hale getireceğim diye coğu kullanmadığım şeyi attım (bundan pişman değilim) belki onun etkisiyle hicbir şey yapasim gelmiyor kendime. Nerdeyse hic makyaj yapmıyorum, sacım filan cok bakımlı olmasa da normal, ama kendimi cok pasaklı hissediyorum ya. Hep bı memnuniyetsizlik var. Mesela sabah hazırlanıyorum aynaya bakinca cok cirkin goruyorum kendimi. Durum buna evrilince hic ilgilenmek istemiyorum kendimle. Surekli bakımlı olayım, full makyaj olayım demiyorum ama pasaklı olmadığım halde neden bu memnuniyetsizlik? Siz ne yapıyorsunuz kendinizi iyi hissetmek icin? Boyle hissettiginiz oluyor mu?