arkadaşlar ben bi şey yapmak istiyorum bi şekilde "bi şey" yapmak, para kazanmak, uğraş edinmek, kendi ayaklarımın uzerinde durmak. girişimci olarak bi şeyler yapmak istiyorum.
ama etrafımda kimseden destek goremiyorum. kimse ciddiye almıyor. yapabileceğime inanmıyor. ozguvenimi yerle bir ediyolar. bi kac kez network işlerine girdim, isim vermiyeyim. ya insanlar bundan binlerce lira kazanıyor, şirket başarılı olanların altına araba veriyor. dedim ben de deneyeceğim. annem ayrı yerden, eşim ayrı yerden, kız kardeşim ayrı yerden herkes bi kucumsedi kimse ciddiye bile almadı. surekli "kolay değil o işler yapamazsın nasıl yapacaksın" yapanlar nasıl yapıyosa sanki.
neyse bugunlerde de instagramda bebek giyim uzerine butik acmak istiyorum. toptan alıp ordan satmak istiyorum veya sipariş uzerine getirtmek. faturalı yasal şekilde yapmak istiyorum. ama o faturayı kesebilmek icin galiba şahıs şirketi kurmam gerekiyormuş onun masrafları da 2000 tl civarında tutuyormuş. kimseden destek olmadığı icin bu parayı bulabilmem de mumkun değil. ancak başlarda bi sure satış yapıp kazandıklarımı biriktirirsem o şekilde yapabilirim. bu konuda sadece eşim biraz ciddiye aldı dinledi beni ilk kez. biraz. ama ben yapmak istiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı? napabilirim nasıl bi yol izleyebilirim? anneme soylemedim, sizce bişeyleri başarana kadar ondan saklayım mı? cunku yine başlayacak yapamazsın demelere. bu sefer ozguvenim inancım zedelensin istemiyorum.
bu arada isim onerileriniz de varsa alırım.
etrafımdaki insanların destek olmayışı
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- etrafımdaki insanların destek olmayışı