merhaba kk;
Bir ara aile sorunları ile boğuştum derken kendimi işime cok verdim o sıra ama ardımda donenlerden haberim yoktu. Oğretmen odası olarak genc ve acemi kadro ile calışıyorum. Bu sebepten fazla calışmam ve cocukların sevdiği hoca olmam başıma sıkıntı acmış sizinle paylaşmıştım bunu.
İdare arkamda durdu. Ve ben sessize aldım kendimi uzulsem de . Derken 2. Donem daha iyi ve sevecen bir ortam vardı . Kindar bakışlar yok oldu mesela.
Fakat stres ve ceşitli iş yukumun fazla olduğu bir arada bir boşluğa duşup dedikodu lideri cok iyimser gorunen ama tehlikeli şef statusundeki calışan hoca ile bir şey paylaştım . Ve bir anda oldu. Mudurlerden birinin bana gereksiz rahatsızlık verdiğini. Ozel ilgilendiğini bu durumun beni rahatsız ettiğinden ama mesafemi koyduğumdan bahsettim iyi yapmışsın dedi. Dedi de ben de bin pişman oldum aptal gibi hissediyorum bazen kendimi hatta gerizekwlı gibi her şeyi tam toparlarlarken gumluyorum her seferinde şimdi bu kadın laf getirip goturen biri olabilir soylerse idare ve kurucu akraba . Birbirleri arasında gıcıklaşmaları olsa da ben işimden olursam kucuk yer burası ve iş imkanı kısıtlı ve benim borcum var bir sene daha aile hayatıma stres yansıyacak yine ve mutsuz olacağım tam da yine saygın bir konuma kavuşmuşken sarsılırım işten olursam Emin ’im sizce. Neler olur ve ben nasıl bir yol izlemeliyim?
Fikirlerinize ihtiyac var hanımlar
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Fikirlerinize ihtiyac var hanımlar