Merhaba arkadaşlar,
Baya bir sıkıntıdayım 3 yıllık bir ilişkim vardı ve gecen ay ayrılmıştık.birbirimize ağır sozler ederek kendisi cekip gitti ve 26 gun aramadı cogunlukla birlikte kalıyorduk.kavgamız sonucu gitmişti.ve şoyle bir cumle kullanmıştı sen benim sırtımda bir yuksun ve ben bu yukten kurtulmak istiyorum dedi.bu surekli kulaklarımda cınladı.her neyse bu sefr tamamen bitti dedim.ve bir arkadaşımın babası beni biriyle tanıştırmak istemiş birbirimize uygun olduğumuzu duşunmuş ve arkadaşım arayı bir tanışsan falan dedi .butun ozellikleriniz birbirine uyuyor belki anlaşırsınız evlen arık dedi.ve bende o zamanın verdiği kırgınlık ve hırsla kabul ettim ve bu kişi ile goruştum.ve hakikaten cok beyefendi bi cok ozelliği guzel bu kişi ile 2 kez goruştum sıcak kanlı biriydi ve bende ısındım.ve noldu ayrıldığım insan cat kapı geldi kaba bir şekilde ozur diledi bidaha olmicak falan filan .bende acıkcası sıkıntı cıkartır diye 25 gunde birinimi buldun diye olaylar buyur diye hicbirşey diyemedim.Ve yeni tanıştığım kişiye kusura bakmamasını ve duşunmediğimi soyledim.tabiki hicbir sorun yokken noldu diye kırıldı.kırdım yanineyse biz barıştık gibi oldu ama ben soğudum hemde cok soğudum sevdiğim adamdan hic samimi davranamıyorum.Nasıl bir yol izlemeliyim.
Biraz karışık anlattım kusura bakmayın ama onceki konularıma bakarsanız ac cok anlayabilirsiniz.