Kararsızlık...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kararsızlık...
-
03-10-2022, 06:03:21Merhaba arkadaşlar, yıllardır uğraştığım memurlukta sonunda atandım... Ama ne mutlu oldum ne de mutsuz. Cunku işimde ilk mesaimi dr raporu ile 35 haftalık hamileyken yaptım birde 7,5 yaşında kızım var. Asıl sorunum şoyle. Ben daha atanmadan bi abla vardı, insani yanı cok iyidir, hep ben bakarım bebeğine başkasına vereceğine bana verirsin derdi, bende de hic umut olmadığı icin tabii der savuştururdu. Şimdi atandım, ve benim aklıma karşı komşum var hem benim evime cok yakın hemde yaşı daha genc diğer ablaya gore. Ama eşimin aklında ise annesine bırakmak once onları denemek var... Kayınvalidem oyle bir pistirki kadın anlatamam.... HAmilelik onceme kadar gittim temizledim hep evini ama sonra hamilelik benim icin zor gecince bıraktım haliyle. Birde artık kendisi yapsın istedim ama tık yok kadında... KAyınpederim ise kayınvalidemden daha pistir. Diyelim ki arabanın motoruna baktı elleri yağ kir pas icinde . O elleri yıkamadan gelir oturur, o kadar pislik. Argosu hic eksik olmaz... Eşime hep derim ki bunların icinde sen nasıl yaşadın. Kayınvalidemin pisliğinin yanı sıra sıfır beceri. 7,5 yaşındaki kızımı bu hafta ben işteyken 1 kere onlar aldılar okuldan. Eve goturmuşler , cocuk yemek yemedi diye onune abur cubur koymuşlar. Acmışlar tv yi , Tam 2 saat cocuk ne istediyse onu yapmış. Velhasıl 7,5 yaşındaki kızıma bile bir kase corba verecek ya da icirecek kapasitede mi değil becerisi mi yok saf mı ben anlamadım. Kabul benim cocuk biraz zor yemek konusunda ama yiyor yani. Bu kadına el kadar bebek bırakılır mı? Bu insanların evine cocuklarımı goturmeyi gectim. Kaynatamın bize geldiğinde oturduğu beerjeri yakasım var hic sabrım kalmadı. Siz olsanız ne yaparsınız, yaşlı ablamı, karqşı komşumu, kayınvalide mi. Eşime diyorum ki beni bu halimle calışmak yormuyor cocuklarıma kim bakacak kaygısı yoruyor diyorum , bana diyor ki bebeği olup ta calışan bi tek sen değilsin millet ne yapıyorsa bizde onu yaparız vs vs.... Arada kendime de kızmıyor değilim ne işim vardı işle gucle . Zar zorda olsa geciniyorduk işte , işe hic başlamasaydım da demiyor değilim icimden.