merhaba herkese! 1,5 yıldır sevgilim var.Ama şoyle bir sıkıntımız var erkek arkadaşım bana yalan konusunda hic guvenmiyor. Haklılık payı da var ben ona defalarca yalan soyledim buyuk kucuk demeden. kimi zaman bilerek soyledim kimi zaman da doğrusunu soylemeye cekindiğim icin, aramız kotu olmasın kızar vs yuzunden .. . sonradan cıktı tabi ayrılık aşamasına geldiğimiz oldu bu yuzden ama ayrılmadı benden. bana tekrar guvenmesini istiyorum belki hakkım yok cok uzdum ama bana guvenmemesi ilişkimizi cok yıpratıyor,soylediğim şeylerden şuphe duyuyor bazen inanmıyor. kendimi kotu hissediyorum. yalan da soylemiyorum artık.en son bir şeye uzulmuştum uzulduğumu sakladım bir şeyim yok dedim sonradan cıktı yeminler ettim artık yalan soylemiceğime en ufak bir şeyde olsa. zamana bırakmıştık aylar gecti bunun uzerinden ama hala guvenmiyor. bu surecte şanssızlığımdan oturu yanlış anlaşıldığım şeyler de oldu ispatlayamadım. bu yuzden aramız yine bozuldu ben bir şey yapmadığım halde. şuan aramız iyi ama guvenmemesi ilişkimizin ciddiyetini de etkiler diye duşunuyorum. sizce ne yapmam gerek? benim yapabiliceğim şey sadece yalan soylememek mi gerisi sevgilimde mi bitiyor sizce?