Merhabalar biraz uzun yazmak istiyorum.19 yasindayim. Umarım guzelce ifade edebilirim kendimi. Coğu zaman edemem cunku.
Gecen sene bizim sınıfta bir cocuk vardı. O zamanlar hic ilgimi cekmemişti. Cunku fazla eleştirel ve sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu duşunen biri olduğunu duşunuyordum. Cunku hocalara karşı,diğer arkadaşlarına karşı her zaman eleştirel ve baskın duruyordu. Sonra bu sene ozel universiteye geciş yaptı.
ZiyÂret etmek icin bu sene okula geldi. Biz sınıfdan birkac arkadaşla tiyatroya gidecektik. Ortak arkadaş olduğumuz icin o da geldi. Kalabalık bir gruptuk. Benim yanıma bir arkadaş onun yanına da o oturdu. Biz tam anlamıyla ilk defa orada sohbet etme fırsatı bulduk.
Ben konuşurken şaşırdığını fark ettim. Sanki boyle olduğumu duşunmeyen biri gibiydi. O muhalefet halinden de eser tok gibiydi. Hic utanmayan cocuğun konuşurken utandığını ve arada dilinin surctuğunu fark ettim. Dediğim gibi cok sosyal ve cevresi geniş olan bir cocuktur. Rahattır da. Tiyatro arasından sonra da yanıma o oturdu.
Cıkışta grupca bir mekana gittik. Oyun oynayacaktık. Sigara icmeye cıktıklarında kızlara sordum. Oyun oynarken cok hırslı , cirkefleşebilir dediler. Ama aksine cok ilgiliydi. Bakıyordu. Elime dokunarak kartı alıyordu. Arada omzuma dokunuyordu. Ben de cok etkilendim. Diğer erkek arkadaşla konuşunca bozuluyordu sanki. ben oyle sanmışım galiba. Bunları duşunuyordum surekli. Bugun işte ortak arkadaşımız ile markete gittik. Ona dedim ki X ne kadar olgunlaşmış. Hic eskisi gibi değildi dedim. O da dediki gulumseyerek o sana oyle davranıyordu. Bana senin hakkında ne kadar saf kız. Onunla konuşurken dikkat etmeliymişim gibi hissediyorum. Kotu bir şey soylersem hemen ağlayacak gibi demiş.
Kendimi o kadar kotu hissettim ki kızlar. Gercekten safım ben. Kac gundur benden etkilendiğini duşunup heyecanlanıyordum. Oysaki cocuk sadece bana acımış resmen. Uzulmeyim diye hassas davranmış o kadar. Kendimi o kadar kotu hissettim ki arkadaşlar. Ben saf bu tabirlerden cok yoruldum. Sanki kimse beni ciddiye almıyor. Aşk olarak sevmeyecek gibi geliyor. Ben her şeyi yanlış anlamışım. Cok uzuldum
Cok salak hissediyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Cok salak hissediyorum