• Merhabalar bayanlar uzun zamandır yoktum. Yine dertliyim tabi ben her zaman dertliyim, eşimle 3 ay once bir tartışma yaşadık ve bana defalarca evden git babanın evine git diye bağırdı dovdu.. ben bağırdıkca daha da dovdu.. bende yeter artık bana yaptığın bu gidişle 2 cocuğu da başına bırakıp gidicem dedim. O an sinirle oda git dedi ama beni zarflıyor bende biliyorum.. ama Dayanamadığım icin canıma tak etti gotur beni dedim ama cocuklarımı vermem sana dedim goruruz dedi otur sabah gotururum dedi bende yok şimdi gitmek istiyorum dedim ve biz gidiyoruz ama yolda sen bugun hayatinin hatasını yaptın birilerini arayıp silah istiyor falan bizimkileri vuracakmış bende yaptığı eziyetlerden aldatmalarından bıktığım icin olen olsun artık umurumda bile değil dedim tabi bana bin hakaret ediyor arkasını donup ben cevap verdikce vuruyor falan babamların ust caddeye geldik buradan oylesini taksiyle git deyip 20 tl uzattı bende istemiyorum dedim geri attım babamlara gidelim ne derdin varsa soyle bende soyleyeyim dedim yok dedi suclu olduğu icin 2 sokak aşağıda beni indirdi tam cocuklara elimi uzattım kapılar acık bastı gitti tabi ben bağırdım ağladım herkes başıma toplantı bir kuvvet kalktım babamlara doğru o anın acısıyla baba cocuklarımı kacırdı diye bağırarak gittim abim babam komşular herkes geldi abime olayı anlattım beni hastaneye goturdu darp raporu aldım eve geldik 10 gun falan gecti cocuklarımı istedim getirdiler kayınvalidem eve gelmedi ama evin yanında ki parka getirdi bende gittim aldım 2 ay orda kaldım annem beni sığdırmadı her gun kavga ettik ben calışırım cocukları kreşe gondeririz yukum olmaz boşanmak istiyorum dedim yok dedi kıyamet kopardı orasida zindan oldu bana bir tek babam arkamda durdu ama ben dayanamadım gorumcem gelip seni alacağım dedi fırsat dedim burdada kafam rahat değil dedim en azından cocuklar babasıyla buyur dedim geldim eşimle 6 gun konuşmadık tabi bu arada ailemle amcalarımla cok sorun yaşadı eşim her şeyi anlattım yani iyice buyumuştu olay her birbirine duşman olmuştu neyse sonra eşimle barıştık falan ama yok yere tartışma cıkartıp hep o 2 ay kalmama mi one surdu her şeyin bahanesi 2 ay orda kus kalmamdı tabi ben yokken allah bilir kendisi neler yaptı velhasıl kelam ben geleli 3 ay oldu bugun ilk defa gizlice telefonunu actım ve kız numarası dolu biriyle konuşmuş instagramda başka kızlarla ben karşısında otururken watsapı sessize alıp goruntulu bakıyorlarmış birbirlerine kızla dalga geciyormuş dediğine gore kızda sağlam ayak değil başı kapalı ama ben actigim gun telefonu tesaduf goruntulu arıyordu erkek ismi yazıyor ama kız resmi var bi actım kız profil resmi falan turbanlı goruntude sac acık rezilliğe bak sanki benim kocam onun nikahlı eşi pislikler allah bilir ne konuşuyorlarsa eşim sabah kalktığında hepsini soyledim acıklama bile yapmadı sen o 2 ay yaptığını cabuk unuttun ben unutmam diye su yuzune cıkmaya calıştı sadece bir kelime ben onlarla dalga geciyorum dedi başka da hic bir şey demedi bunların yoresine gore erkek yapar kadın susar bende bunu yapamıyorum işte gururum kadınlığımı incitiyor kayınvalideme soyledim bir şey olmaz sende olmasin da onda olsun ses etme sen cocuklarınla ilgilen varsin o gezsin tozsun karışma diye konuştu benimle cıldırdım ya hala ağlıyorum sinirden bu nasıl zihniyet nasıl anlayış bilmiyorum esim tabi bu arada bizim kapıya cıkmamıza bile izin vermiyor cocuklar sıkıntıdan patlıyor soyluyorum sen cıkarmıyorsun bırak biz cıkalım diye kıyamet koparıyor dışarıyı gormuyoruz bile ama kendisi her gun iciyor barlarda 3 te 4 te geliyor bizede esir hayatı yaşatıyor daha bide ustelik şu başka kadınlarla konuşması beni aptal yerine koyması beni delirtiyor bunalıma girdim ve intihar edecek dereceye geldim iyice ne yapmalıyım ne olur bana yardım edin ya cıldıracağım ben...