Herkese iyi akşamlar. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Mesaj gondermek icin yeni uye oldum. Bugun bilmediğim bir telefon numarasından arandım ve bir kadın eşimle ilişki yaşadığını ayrıldıklarını, birlikteyken bana soylemek istediğini ancak eşim tarafından tehdit edildiği icin sessiz kaldığını soyledi. Kendisinin de evli olduğunu soyledi oldukca ozguvenli konuştu. Boyle bir şey yaşayacağımı hayatta tahmin etmezdim, telefon başında kucuk bir şok yaşadığım icin hic bir şey soramadım ve soyleyemedim.Bir an once telefonu kapatmak istedim hatta iyi gunler diyerek ve sizli bizli konuşarak kapattım. ‘Beni neden arıyorsunuz ’ diye sorduğumda ‘bilmeniz gerekiyor ’ diye bir cevap verdi. Hala şok icerisindeyim. Merak ettiğim o kadar cok şey var ki ama tekrar kendisini arayarak konuşmak istemiyorum. Eşimle 5 yıldır evliyiz, 2 yıldır cocuk icin uğraşıyorduk ve bu surec aşılama ve tup bebek tedavileriyle gecti. Şu an 5 aylık bir bebeğimiz var ve ben işe yeni dondum. Ne yapacağımı hic bilmiyorum o kişiyle tekrar konuşarak bilgi almalı mıyım? Eşime soylersem direk inkar edecek diye duşunmeden hareket etmek istemiyorum.