burada cok fazla konu okudum ve bende icimi dokmek istedim

6 aylık evliyim yeni gelin sayılırım ama evliliğimin duğun gunu dahil burnumdan getirdiler sorun eşimin ailesi en cokta gorumce. gorumcem 3 yıl once eşinden boşanıp eşimin yanına geldi biz sevgiliyken . gelsin abladır başımızın gozumuzun ustune ama maddi olarak mahvetti sevgilimi 15 yaşında kızı var işe girmedi girdiği yerlerden beni taciz ediyor patronum gibisinden sacma sapan şeylerden dolayı ayrıldı işyerlerinden neyse evde de cok sıkıntıları oldu onları es geciyorum ama ben hic ısınmadım ama hic saygısızlıkta yapmadım . neyse 2018 temmuzda aileler tanıştı ailesi biz bir şey yapamayız dediler cekildiler. ben ve ailem biliyorduk zaten eşimin maddiyatının olmadığını birşey istemedik zaten nişanı evde yaptık bi miktar takımız oldu annem almadı biz bilezik yaptık onlara . neyse maddiyatta değilim ama 1 sene nişanlı kaldık 1 kere bile aramadı ne ablası ne ailesi bizi bir şeye ihtiyacınız var mı yardım edilecek bir şey var mı sormadılar bile ben toplasan onları 4 kere gormedim nişanlıyken Allah yukarda bende ısınamadığım icin gitmek icin bir adımım olmadı ceyiz serme olayımız oldu gorumce arkamdan whatsaptta gruplarında atmış savurmuş onu gordum tartıştık neyse ozur diledi affettim. duğun gunumu zehir ettiler eşimi bile ağlattılar duğunde o kadar arada kaldı ki ablası babası yuzunden . neyse kurban bayramında koylerine gittik ben ilk defa gittim kuzenin bir tanesi benimle selamlaşmadı (evli bizimle yaşıt amcasının kızı ) hayatımda 3. goruşum cok kotu oldum kimseye ses etmedim herkesin tadı kacmasın diye sonra soyledim selda benle slmlaşmadı ben ne yaptım diye ama cok ağladım cok zoruma gitti neyse daha sonra aynı şeyi gorumcemin kızı da yaptı ben eşimin yanında duruyordum onunla bayramlaştı beni es gecti bu 2 . oldu neyse vedaalaştık giderken soyledim onu da ben bunlara ne yaptım diye eşim kızı cağırdı kızdı ben arabaya soktum eve geldik neyse sonra gorumcem tlf etti yaklaşık 1 saat bağırdı tlf nda eşim beni savunuyor hep duyuyorum en son ben geldim yeter ya dedim aldım tlfnu bi suru şey soyledim o sinirle yemin ettim bu eve girmeyecek girerse ben evden giderim diye daha bunları 10 gunluk evliydim yaşadığımda bunalıma girdim kendi aileme soyleyemedim uzulmesinler diye cunku babam bile eşime oğlum seni sevmeseydik sana guvenmeseydik bu duğun olmazdı demişti .
neyse cok uzatıyorum hakkınızı helal edin ailesi para istemiş cok değil tutarı ama ben 1 kere ver ama devamı olmaz dedim cunku babası calışmıyor benim annem bile 50 yaşında hala calışır ihtiyacımız olmadığı halde o yuzden para vermesi taraftarı değilim annesi kac kere geldi bu arada calışıyorum iş cıkışımda geliyor bir kere de nasılsın kızım iyi misin bi derdin var mı demedi ya ben evlendim cicim aylarım ağlamakla gecti duğun fotolarımızı bile secmeye gitmedim duğumu mahvettiler diye nolur soyleyin size bu kadar cektiren siz uzulurken hic umursamayan daha para diyen insanları sever misiniz anne baba der misiniz?