Merhaba kk ahalisi..uzun olacak ama okuyun lutfen..
Bir kotuluğunu gormediğim aslında iyi bir insan kv. Yemek yapar msn desek yapar evine gidince hamileyim diye kahvemi bile yapar getirir sağolsun .Ama bir huyu var ki bazen gercekten tahammul edemiyorum ve fikirlerinize ihtiyacım var. Ben eşimin ailesine saygıda asla kusur etmemeye calışırım cunku onu cok seviyorum ve onun ailesi olmaları bile yeterli bunun icin. Ben cok samimi guler yuzlu bir ailede buyudum sulalecek boyleyiz diyebilirim. Ama kv genelde aşık suratli konuşmaz filan . Ha bu onemli değil benim icin , beni sevdiğini biliyorum kadının mizaci bu ve herkesin bir huyu var ben bunu alttan alabiliyorum.. Ama kv anneme karşı bir kıskanclık icinde sebebini cozemedim. Ornek vereyim bir gun annem bize gelmişken yemeğe geldi kvde.yemekleri annem yapmıştı ve annemin yemek yaptığı sofrada kendi yaptığı turşuyu konuşuyor ovuyor anneme guzel olmuş filan demek hak getire ya da bebeğe hırka oruyor ay diyorum anne ne guzel olmuş ellerine sağlık annemde başladı diyorum yapmaya sen benimkilerin resmini cek gonder annene diyor yine .. doğumum icin annem geldi yanımda kalıyor kv aradı bir iki gun sonra akşama size gelcem diye dedim anne kac gibi gelceksin cunku vucudumu yağladım dusa gircem oda sen gir kızım dedi ben duştayken gelmiş cıktım her zamanki keyifsizligiyle oturuyor! Hayır yani madem surat asio oteceksin gelme yani ! Benim yanımda yapması sorun değil ama benim ailem ya da başka tanıdığımin yanında yapmasına katlanamıyorum gercekten ve bu ilk değil. Eşime soylemekten sıkıldım o da acık acık ben soylemişim gibi soyleyemediği icin sadece anne neyin var diye ters konusuyor o da bişeyim yok oğlum diyor asik suratı duzeliyor ama o anlık tabi. Ben artık bunu yasamak istemiyorum gıcık oluyorum ya ben 7 kat ele bile guleryuz gosteriyorum onların hatrına mahcup olmasinlar diye komşusu gelse bile yapmıyorum onun yaptığını bizde misafire boyle davranılır. Simdi doğum icin annem yanımda kalıyor illa aynı ortama denk gelecekler ve aynı şekilde davrancak kesin bende tekrar yaparsa artık konuşayım diyorum. Anne sıkıntın ne neden boyle davranıyorsun annemden hoşlanmıyorsan gelme goruşme mecbur değilsin ama bu şekilde davranmaya hakkin yok dicem siz ne diyorsunuz?
Kv..
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme