Merhaba hanımlar
14 yıllık evliyim 3 tane cocuğum var evliligimde yolunda gidiyor cok şukur ben oldukca sakin bir yapıya sahibim esimde iyi biridir aslında ama cabuk sinirlenen ve sinirlendiğinde ne soylediğini pek bilmeyen bir tip oyle evimizde kavga bagrisma pek olmaz.

Gecen gun 4 yaşındaki kızım cok hastalandı ve canı hep karpuz istedi bende kış mevsimi bulamayacağımizi soyledim ama sabah kahvaltıda yine istedi bende eşime bak kızın karpuz istiyormuş ben oğluna hamileyken bir biskuvi bile alıp gelmemiştin belki kızın istiyor diye karpuz bulursun dedim. Kayın valide de yanimizdaydi sanki bu adam size hic birşey almiyormus gibi konuşuyorsun dedi ve bizimkinde ipler koptu.
İnsan nankor olmaya gorsun eline sınırsız kredi kartı verdim babasının evinde ac yaşıyordu ac karnını doyurdum boyle oldu dedi
Tabi ben şok ne acligimi gordun gayette karnımda toktu keyfinde yerindeydi dedim. Mutfağa gittim o sinirle mutfağı bir guzel temizledim bu gulerek yanıma geldi bak sinirlenince ne guzel temizlik yapıyorsun dedi bende
Sabah ac karnımı doyurdunya onun icin mutfağıni temizliyorum akşamda ac karnımı doyuracaksinya onun icinde salonumu temizleyeyim yoksa cocuklarına mi bakayım dedim
Konuyu saptırma ben para elinde istediğini kendinde alabilirsin anlamında soylemiştim dedi hem sen baslattin dedi bende senin kadar ağır konuşmadım kusura bakma ne demek acikla o zaman dedim bana demezmi bundan 10 yıl once sana 300 TL ayakkabı almıştım her istediğini yapıyorsun bir kredi kartının limitini bitirdin diğerine gecti .Bir suru laf dedim kendime harcadığını tek bir harcama gostersene ne aliyorsam hepsi ya market ya kasap ya manav ( bu arada 2 aydır kayınvalidem ve goruncemde bende) ister istemez masraflar arttı
3 gundur konuşmuyorum arada cocuklarla ilgili bir şey olursa o kadar laf atıyor normalde gun icinde aramazdi 2_3 kere aramaya başladı ama hic yuzunu dahi gormek istemiyorum cok zoruma gitti şimdi nasıl davranacağını bilmiyorum hatasını anlasın istiyorum yoksa ben mi cok buyutuyorum bilmiyorum akıl verin bana hanımlar.