Kızlar cuma gunğ evliliğimle ilgili boşanma davası acılıyor bilenler biliyordur yeni evliyim 1 sene olmadı 8 aylık hamileyim . Ve evliliğimde gorduğum psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı 2 aydır anne evindeyim eşimle 50 gundur bir iletişimimiz yok erken doğum riskim oldu hastaneye yattım kimse gelip gitmedi umrunda olmadı eşim gaffar ve kinci biridir narsist ozelliklere sahip ve alkolu de cok sever . Gorumcem surekli bebek icin yazar bugun de yazdı konu konuyu actı bir kredi kartım eşimdeydi borcu vardı odememiş banka beni aradı eşime bunu yazmıştım beni engelledi ve odemedi . Bugun ablasına onu soyledim başkalarına para yediriyordur veya kendine dedim o da eşimin testislerinden hasta olduğunu polip denilen bir şey gecirdiğini serum tedavisi gorduğunu tedavi sonucunda kanser mi değil mi belli olacağını soyledi. Sen nasılsın bebiş nasıl kendine dikkat et sen uzulme inşallah doğumun guzel gecer falan diyordu bense şoktaydım boyle bi rahatsızlığı vardı ama uZerine duşmemişti 10 gundur tedavi oluyomuş eve zaten gittği yok kendi calıştığı ofiste oda yapmışlar babası da gelmiş yanında kalıyormuş cok uZuldum o benim icin hic uzulmedi ama kalbime oturdu acıkcası eşim cok kotu bi durum olmadığı surece kimseye sağlığı ile ilgili birşey paylaşmaZ ailesine bile . Ve vicdan yaptım kızlar dışardaydım eve geldiğimden beri ağlıyorum ona birşey olmasın diye ailem de uZuldu ama o da seni hic duşunmedi diyorlar .. Ben de stresten dolayı bebeği besleyemedim bu hafta kilo almazsa haftaya doğum gercekleşecek her şey ust uste geldi moralim cok bozuk