Evlendiniz, eşiniz de siz de calışıyorsunuz. Eviniz kira. Ev almaya karar veriyorsunuz eşinizin ailesi kuruş destek olacak durumda değil sizin aileniz de damat yemesin diye kuruş vermiyor ve bunun icin kredi cekiyorsunuz odeme suresi 10 yıl diyelim. 5 yıl kredi odendikten sonra cocuk sahibi de oldunuz yaş da geciyor. Cocuk olduktan sonra yine calışmak zorunda kaldınız cunku hala kredi borcu devam ediyor. Bu sure zarfında aile bireyleriniz eşiniz icin "adam olsaydı daha cok kazansaydi da kızım da cocuğuna bakabilseydi" şeklinde yorumlar yaptı. Muhtemelen sizin kazandığınız kredi borcuna, eşinizin kazandığı giderlere vs ye gidiyor Bundan sonrasi boşluk ve bir anda daha kredi borcunuz bitmemisken tapuyu erkek kardeşinizin uzerine yapıyorsunuz.

O boşluk beni ilgilendiren kısım cunku suphelendigim şeyler var.

Ustune yapılan kardes benim eş kisisi bunu gizledi benden bir şekilde ogrendim. Altını ciziyorum bir başkasının evi kredisi kardeşler arası olaylar beni ilgilendirmiyor ama elimdeki para sebebiyle olaylara dahil edildiğimi dusunuyorum ustumden planlar yapilmis. Eşimin ne kadar aileci olduğunu bilen bilir. Tarihler o kadar tutuyor ki benden parayi almaya calismasi, yalanlar soylemesi, kacırılamayacak derecede kelepir yerler duşuyor tam da elimdeki para miktarında vs evde duyabilecegim şekilde telefon konuşmaları yapiliyor ablası ile Bu kelepir yeri alacak ama parası cikismiyor vs vs O da işin icinde yani. Tabii ki vermedim cunku guvenim yoktu eşime. Ben elimdeki paranın bu şekilde alınıp kredi borcunu kapatmayı planladıklarini duşunuyorum belki de kredi borcunu kapatmasına karşılık enişte razı oldu tapu olayina. Ben zaten evliligimin bitiş noktasindayim başka sebeplerden dolayı. Bugun bunlar da onume dokulunce Allahım dedim ben nasıl bir eşe aileye duşmuşum. Bunlar bildiklerim bilmediğim ne planlar ceviriyor acaba ustumde?

Kız bunu niye kabul edebilir? Acaba evlendikten sonra edinilen mallarda yarı yarıya eşinin hakkı olmasın diye mi ?

Peki kocası bilerek buna niye ve nasıl musaade edebilir? Kocası ticaret vs yapmıyor borc icra gibi bir konu olacağını duşunmuyorum.

Duşunduklerimde haksız mıyım? Basım catlıyor parcalar cuk diye oturdu yerine ama eşimin ustune tapu niye yapildi? Siz ne duşunuyorsunuz