İyi geceler kizlar. Bir aradan sonra yine ben. 3.5 senelik evliyim. 1.5 yaşında bir oğlum var. Aslında konuşmaya başlasam sanki yıllarca anlatabilirmisim gibi. Oyle doluyum ki.

Eşim aşırı sinirli, ofkleli ,ruh hali cok değişken, en kucuk şeyden kavga cıkarabilen biri. Cok baskın bir karakter. Aşırı ben erkeğim kafasında biri. Ust duzey bir eğitim almış yurt dışı dahil. Ama kafa yapısı tam eskinin erkekleri. Benden de eski kadınlar gibi olmamı istiyor. Surekli her kavgada modern kadınlar işte der durur. Bugun de bana diyor ki mesela keşke bir fino alsaydın oylesi lazımdı sana sizin cinsiniz oyle ister cunku diyor. Yine itti kolumdan sarsti beni.

Azarlanmaktan hakaretten bıktım artık. Bu arada beni sever de. Nasıl bir sevmekse bu . İyi olduğumuz zamanlar acayip iyidir. Aşırı ince duşunceli bir adamdır. Ama kotuyseeekkk kabalığın dibine vurur.

Annesiz buyumuş biri. 10 yaşındayken kaybetmiş . Evli ablasinda kalmis biraz onun da kocası istememiş ablasına cok kotu davraniyormus bu da şahit oluyormuş. Babasi zaten bir kac ay icinde evlenmiş .gelen kadın da cok aşırı disiplinli biri. Baba da oyle. Hic sevgi şefkat gormemiş. Ben de eşimin sevmeyi sevilmeyi merhamet duymayı bilmediğini dusunuyorum artık .

Tukendim kızlar. Oğlum icin cabaladim ama. Galiba sona geldim. Onun bu evde buyumesini istemiyorum.

Ayrıca kindardir da. Hic birşeyi unutmaz. Bir bakmisim onume gelivermis. Cok aşırı kendi doğrularıyla yaşar.
Kızlar ozur dilerim. Cok karışık oldu biliyorum. Ama inanın kafam daha karışık. Cok yorgunum. Onu tanımadan onceki beni cok ozledim.

Guncelleme: hanımlar bir tartışma daha yaşandı aramızda. Bu sefer ilk defa resti cektim. Hani seni bana kakaladilar gibi bir laf soyledi ya bana. Terbiyesiz dedim. Ben senin ne yazık ki hala resmiyette karinim dedim. Ben ortada bir kadın mıydım da sana iyi anlatip kakaladilar beni dedim. Ben o manada demedim onu dedi. Seni olduğundan iyi anlattılar falan filan geveledi. Sonra gitti geri geldi. Ne yazık ki karimsin oyle mi dedi. Ben de seni bosucam istediğin olsun dedi. Ben de ben de sana bunu dicektim aynen dedim. Bitsin dedim. Sonra cocuğu asla sana vermem dedi onun soyadı ... Falan dedi. Ben de vicdansız sen annesiz buyumenim ne olduğunu biliyorsun ona da mı bunu yapacaksın dedim. Olurum cocuğumdan vazgecmem dedim. Sonra bir gitti geldi. Bir şeyler geveledi. Sonra odaya cağırdı. Gittim ozur dile barışalım dedi. Kendi de ozur diledi. Sarıldı. Sonra laf atmaya başladı falan.

Neydi bu şimdi? Bu sefer ilk defa boşanmayı goze aldigimi gorunce korktu mu . Ama neden? Benden vazgecemediği icin mi yoksa başka şeyler mi var kafasında?