Konum belki yanlış anlaşılıp kapatılabilir ama kesinlikle din ya da yaşayış tarzını eleştirmek amacı gutmeden yaziyorum.
Bı sure once (5 ay) sevgilimle ayrıldık. O zamandan beri muhattap olmadık. Yuz yuze gelmedik. Ara ara merak edip sosyal medyada baktım kendisine. Gecen gun gordum ki yeni birisiyle konuşmaya başlamış. (Ortak arkadaşlarımızdan birisi paylaşmış o, kız arkadaşı vs yemekteydiler.)
İcim biraz garip oldu ama kendimi salak gibi hissediyorum. Biz birlikteyken giyimime inanılmaz şekilde karışırdi. O etek cok kısa, o bluzun onu cok acık. Hicbir şekilde mudahale ettirmezdim cunku nerdeyse 30 yaşıma geldim ne munasebet karışıyor. Surekli bundan kavga ederdik. Annesiyle 3. buluşmamızda annesi bana başortu hediye etti, inşallah kapanirsin kızım diyerek. Ailem de kapalı ama hicbirisi bu zamana kadar kapanmami istemedi bana bıraktı. Sevgilimle birlikte tatile gidecektik bana denizde ne giyeceksin diye sordu bikini diyince size abartmiyorum cılgına dondu. Neymiş gavat miymis. Erkekler nasıl bakiyormus hayatta izin vermezmiş. Bana nasıl giyinmemle ilgili bı şey attı. (Sıfır kol bı atlet, dizim ustunde bı şort.) O şekilde giyinmek istemediğimi soyleyip tatile gitmekten vazgectim. Aynı kavgayı ben arkadaşlarımla tatile gittiğimde de yaşadık. Kendimden kismadim ve istediğim şekilde giyindim. Bunun neticesinde cok kızdı. Sonradan benim sinir olduğumu fark edince tamam bir şey demiyorum diye kapattı konuyu. Sonradan ara ara actı ben razı olmadığım halde nasıl giydin oyle anlamıyorum diyerek.
Ne o ne de ben cok inanclı insanlar değildik. Onun ailesi de benim ailem de daha dinine bağlı insanlar ama benim ailem namaz kıl, kapan, oruc tut diye zorlayan insanlar değildi .( Oruc, namaz bunlar inanan insanlar icin guzel ama kendi isteğinle yapınca.) Sevgilimin annesi sevgilim oruc tutmayinca filan cok kafasına takiyormus. Sevgilim de oruc tutuyor gibi yapıyordu. Namaz kıl dediğinde sevgilim odasına gidip kısa sure durup namaz kıldım diye cıkıyordu filan. Bakın bunlar annesini uzmemek icin yaptığı şeyler yine normal. Ama bunları kabul etmiyordu bı turlu.
Bugun fotoğraflarını gordum, kız kapalı. Kendimi mal gibi hissediyorum ya. Ne celişkili ne sacma haller. Dert değildi icimi doktum.
Eski sevgilim ve de yeni sevgilisi
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eski sevgilim ve de yeni sevgilisi