Bazen şaşıp kalıyorum. Yapamiyor adam beceremiyor. Cok cok basit bisey soyluyorum kaliyor anlamiyor. Valizini dolaba koycak aksam. Sigmadi. Bana sordu nasil koyacagim diye. Yan cevir dedim. Gosterdim elimle. O kadar basit bisey ki sormasi bile sacma. Ne yapti etti rafa sikistirdi valizi. Sonra da kendi kendine kavga edip zorla halen o pozisyonda yerlestirmeye calisti. Cekil dedim. Aldim hallettim izledi.

Yine bugun musluk tikanmisti. Soktum baktim yok birsey. Bosver tesisatci cagiririz dedi. Bakmadi bile. Suzgeci tikanmis. Aklima geldi gene ben yaptim.

Bi is istesem mesela genelde zarar gorur esyalar kirilir. Anlayamiyor. El becerisi sifir.

Gecenlerde avizeyi sokcem diye cikti merdivene. Paramparca kirdi. Heryer cam oldu. Merdivenin ucuncu basamagina da cikamaz mesela. Titrer tut der.

Sizinkiler de boyle mi Allah askina. Bazen cok sinirimi bozuyor. Beceremeyip ortami geriyor sonra da. Dun gece dedim ki yerdeki havluyu kapinin arkasina koy da kapi acilmasin. Yerdeki havluyu aldi ve lapinin arkasindaki askiya asti. Sonra da dedi ki aaa nasil kesfettin bunu. Benim dedigim yedeki havluyu kapinin arkasina getir. Yani yerde kapinin arkasima yine yere koy dedim.