Hayırlı geceler kızlar.Once ki konumda kv nasıl bi insan olduğundan bahsetmiştim.Eşimle aynı şehirde olmadığımız icin oğlum ve ben tek yaşıyoruz. Ailesiyle gerekli bir durum olmadıkca goruşmemeyi tercih ediyorum sergiledikleri akıl almaz davranışlara katlanıcak ne gucum ne sabrım kaldı.Kp basit bi ameliyat oldu yakın zamanda bugun oğlumla yanlarına uğradım.Dedesiyle oynarken oğlum yanlışlıkla kv sehpa uzerinde ki aksesuarını kırmış ben o sırada oda da yoktum oğlumun ağlama sesiyle odaya girmem bir oldu. Cocuğumu bi guzel dovmuş kv 4 yaşında cocuğa attığı tokatla parmaklarının izi cıkmış yuzunde.Kolunu sıkmış anlattığına gore morarmaya yuz tutmuş halde zaten.Ben sinirle napıyosun ya sen diyince iyi yapıyorum aklı başına gelsin arsız cocuğunun sizin gibi ana babadan boyle evlat işte dedi.Allaha havale ettim seni daha ne diyim ki diyip cıktım evden.Eve gidince eşimi aradım bugune kadar nolursa olsun ailesinin davranışlarını yuzune vurmadım ama ilk defa ağlaya ağlaya doktum icimi bir daha goruşmeyeceğimi de soyledim.Eşim anlayışsız biri değil ailesiyle zaten bi kavgalı bi mecburi barışık ilişkileri vardı bundan sonra cok daha uzak olucağını soyledi.Arayıp hesap sormuş nasıl boyle bişey yaptın diye ona da aynı şekilde konuşmuş.En icime batan benim cocuğuma nasıl boyle mudahale edebilirler nasıl şiddet uygulayabilirler. O anda sacını başını yolmak istedim yine havale ettim Rabbime sabrettim cıkıp gittim. Bu saate kadar gozume uyku girmedi. Mutlu bi evliliğim varken boyle insamlar yuzunden mutsuz olmaya dayanamıyorum artık evlendiğim gunden beri ne bi saygısızlık ettim ne de onlar gibi mutsuz etme cabalarına girdim. Ben anlamıyorum ne istiyorlar benim evliliğimden yavrumdan ağlamaktan bi hal oldum.Ağzının payını veremediğim icin bin pişmanım.