Merhaba, daha onceki bir konumda yazmıştım benim aşırı hareketli bir hayatım var. Şehir dışında doktora yapıyorum ve her donem 15 hafta dışarı gidiyorum, haftada iki gun. Kalan gunler kendi şehrimdeki okulda calışıyorum.

İlk donem bir kısmını otobusle gittim 11 saatlik bir mesafe, 7 hafta kadar bu şekilde gittim. Fakat bu beni cok hasta etti ve aktarmalı ucağa dondum gidiş,donuş aktarmalı, direkt gidiş yok bulunduğum yerden.

Şoyle anlatayım oradaki dersim 4 te bitiyorsa ben gece 2-3 arası ancak evde olabiliyorum aktarmalı ucuşlarla da. Ve her gidip donduğumde ya karnım ağrıyor, ya uşutuyorum cunku iki şehrin iklimi cok zıt. Bu hava değişimleri beni bitiriyor. Kendimi toplayamadan hoop tekrar gidiyorum cunku.

Değerlerimde bir sıkıntı yok ama surekli bir hasta hissetme durumu cok yoruyor beni. Haftalık 3 gun kendi şehrimde 2 gun şehir dışındayım. Sanırım bu hengamede yememe icmeme cok dikkat edemiyorum zayıf besleniyorum bu da hastalık olarak bana geri donuyor. Eve donduğumde zaten hafta sonu doktorada verilen calışmalarla geciyor yetişmiyor bile ya cok gec yatıyorum ya cok erken kalkıyorum. İki gundur de cok hastayım ilac alıyorum ama başka bir takviye onerisi olan var mıdır bildiğiniz? Bitkisel destek veya vitamin almak gibi...

Bu arada evliyim evle ilgili de ekstra bir şey yapmıyorum yani yapamıyorum desek daha doğru ona rağmen cok zorlanıyorum,sabrediyorum.

Siz bu tur yorgunluklarla başa cıkmak icin nasıl bir yontem uyguluyorsunuz? Cevaplarsanız sevinirim.