Yeni konu acmaya karar verdim kızlar...
Şoyle ki eşimle senelerdir cozemediğimiz sorunumuz var. Eşim istiyor ki hafta ici kendini işine versin, istediği saatte gelsin tepki vermeyeyim, (aynı kurumdayız işte olduğunu teyit edebiliyorum); ama haftasonu olunca da kendimi ona adayayım, herşeyi beraber yapalım, duğun dernek akraba eş dost gezelim misafir gelsin gitsin. Yıllardır kv sorunundan oturu oyle duzgun bir şekilde sosyalleşemedik, surekli sorun yaşamaktan kendimi de kapattım yalan yok. Akrabalarımla arkadaşlarımla bir goruşursem beş goruşmedim icimden gelmedi yalan değil. Bir cok sorun da yaşadım, hastalık ev iş...
Neyse eşim sonunda kv ye benim hakkımda konuşmayı yasaklamış, kendi de goruşmuyormuş (gitmiyor gelmiyor ama mutlaka konuşuyorlardır tabi).Kv sureci beni o kadar yordu ki, biraz huzura kavuşmak evimde kalmak istedim ama eşim patladı neymiş kimsemiz yokmuş, yaşlanacakmışız kimseyle bağımız kalmamış, o sosyalleşmek istiyormuş...Dedim ki sonunda ben her turlu mutluyum, ama sen mutlu olamıyorsun; kendi mukemmellik kriterlerin icinde şimdi de sosyalliği koydun, bunu gercekleştirsek de ben senin mutlu olacağını sanmıyorum dedim. Her hafta gezelim bakalım gidelim bir yere, gene memnun olmayacaksın dedim. Boyle ısrar ettikce benim tum hevesim kacıyor dedim. Boyle yaparsan zaten zorla yapıyorsun orta yolu bulmak istemiyorsun, hic yapma daha iyi dedi. Neymiş efendim gecen hafta ici komşunun duğunu varmış ona bile gidememişiz. Komşunun sadece eşiyle karşılaşınca selamlaşıyoruz ben tanımıyorum ama benim oturduğum ev eşimin cocukluktan beri oturduğu ev onu tanıyorlar; komşunun eşi bana eşim sizi davet etmedi galiba bu akşam duğunumuz var dedi, evet dedim haberim yoktu, belki evde bulamamıştır Allah mesut etsin dedim. Akşam saat 7 gibi oğreniyorum, haftaici ve eşimin esamesi bile yok. Bunu soyluyor bana. Bu ne ya dedim, tum şehrin duğunune mi gitmek zorundayız, cağırmazsa cağırmasın ne yapayım dedim, ben yatıyorum dedim ben burda yatacağım dedi gitti salonda yattı. Sabah niye salonda yattın dedim, oyle gerekmiş, sen bilirsin dedim.
Ya nedir bu adamın duğun dernek akraba merakı...Yani bu kadar gezsek tozsak bile mutlu olacağına hic mi hic emin değilim artık. İlla beni kafasındaki kriterlere uyduracak. Haftasonu annemlerde kaldım, o da gezsin kafa dağıtsın diye, arkadaşlarıyla buluşmuş ama hic zevk almamış hoşuna gitmiyormuş. İlla benimle olacak.
Cıldıracağım.
eşi boyle olan var mı (aslan burcu) cıldıracağım
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- eşi boyle olan var mı (aslan burcu) cıldıracağım