Herkese merhabalar
Yabancı bir firmada calışıyordum iki ay oncesine kadar. Benim ust pozisyonumdaki mudurumde ingilizdi. Benim isten ayrilmama yakin bir zamanda, bir suredir bana karsi hisleri olduğunu ve artik icinde tutamadigini soyledi. İlk duydugumda direk reddettim doğru olmaz arada mevki farki var ayni yerde calisiyoruz falan diye. Ama o ilgilenmeye devam etti en azindan bir yemege cikalim konusalim dedi. En sonunda tamam dedim bende. Yakindan tanimiyorum ama calisanlarina karsi her zaman cok kibar ince dusunen birisi. Birde suana kadar iki tsne uzun yillik ilişkisi olmus. 6 ve 8 yillik.

Ama aklimda bir cok soru var kızlar. Ortada hicbir sey yok biliyorum ama yapim geregi cok dusunen bir insanım. Gecmiste yasadigim seylerden dolayi kimseye guvenemiyorum. O rahat bir yasam tarzina sahiptir diye dusunuyorum bense kiskanc biriyim. Yani bu acidan cok sorun olur mu acaba diye surekli dusunuyorum. Yada en buyuk sorunum ve sizden yorum bekledigim konu su birine nasil guvenecegim ? Biriyle konusmaya baslasam hemen kafamda senaryo yazmaya basliyorum acaba simdi kac kisiye yaziyordur acaba soylemidir boylemidir diye ve bir yerde kendime zarar vermeye basliyorum. Bu durumu asmam icin bana onerebileceginiz seyler var mi ?

Bu arada kendisi ingilteredeki ofiste calışıyor buradaki ofise senede 3 4 kere geliyor. Genelde online sekilde yurutuluyor isler.

Yorumlariniz cok degerli benim icin simdiden cok teşekkur ederim herkese