Merhaba hanimlar, cok stres yapmaya başladım bu duruma ,nerdeyse taşınmayi duşunuyorum . Yan komşum ile yatak odalarımiz yan yana , cift daire karı koca yaşlar 50 . Eğitimciler aynı zamanda. 3 yıldır aynı bina da oturuyorum . Arada karsilasiyoruz evden cıkarken ayak ustu sohbet ediyoruz 5 dk , kahve İcmeye gelmedi cok şukur .10 aylık bebeğim var , bebeğim doğmadan once ben komşumun yatak odası sesini duymazdim. Normal sohbet ve ayak sesini illa duyuyorum ,.onlar da bizim duyuyodur. Bina da ses yalitimi yok malesef. Gel gelelim canıma yetti artık ,sevisirken kadının inlemeleri beni cildirtiyor. Yani gece 2 , 3 farketmez ayda 3 kere oluyor . Bağıriyor yani , ve ses geldiğinide biliyor . Bu yuzden daha cok kızıyorum . Biliyor ses geliyor neden bağırıyor cıldıricam yani . Bebeğim biraz buyusun taşınmayi bile duşunuyorum . nasıl olurda bi kadın karşı komşunun kocası duyacağını bildiği halde bağıra bağıra bu işi yapar bilmiyorum. Bunlar boyle değildi , bebeğim doğduktan sonra boyle oldu . Benim bebeğin gece uyanıyor onun sesinden rahatsız oldukları icin mi yapıyorlar bilmiyorum. Cok sinirim bozuldu .
Bebeğim ilk doğduğunda kapıda karsilasmistik, ben geceleri bebeğim ağlıyor siz ise gidiyosunuz babası da ise gidiyor sesi geliyomu ben başka odaya geciyorum demiştim. Kadında rahat ol ya keyfine bak sorun yok demişti . Yani ses gidip geliyor , kızlar oyle boyle değil , bağıra bağıra inliyor ya ..
Komşumun yatak odası gurultusu
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Komşumun yatak odası gurultusu