Merhabalar...
Cumartesi gunu arabamızı park edip bir yerde yemek yemek istedik. Toplam bu sure zarfı on beş dakika surdu. Eşimin telefonu caldı ve arabanıza carptılar dedi. Gittik arabanın arka kosemi pert olmuş ve carpan kişi kacmış!
Kahvehane onunde bulunanlar (Allah razı olsun ) plakayı almışlar. Tanıdığım polis memuru arkadaşlarıma plaka sahibini sordurdum Suriyeli cıktı.
Irkcılık icin soylemiyorum kesinlikle ama emniyette bu arabanın sahibinin ne iletişim numarasını bulabildik ne de adını soyadını yalan yanlış bir adres bulduk gittik sorduk adrese 1 ay once yeni bir Suriyeli taşınmış onunda bu olayla ilgisi yok.
Şimdi sorarım size arkadaşlar eşim araba muayenesi olmadan ya da sigortasını yatırmadan 1 gun bile gezemezden hemen ceza alırken bu araba adı sanı olmadan kimliği belli olmadan muayenesi olmadan nasıl cıkar trafiğe?
Polise başvuru yapıyoruz savcılığa suc duyurusunda bulunun tamam bulunalım da adam musvettesinin adı bile yok emniyette nasıl odetelim zararımızı ?
Anlayacağınız aşırı dertliyim park halinde duran arabamızın başına bile boyle şeyler geliyor.
Uyuyamıyorum sıkıntıdan bebek bekliyorum stres yapmak istemiyorum ama maddi hasar buyuk.
Beş kuruş bebek ihtiyacları icin kenara koymak istiyorken eşim ağır hasta iken( Behcet hastalığı) stres yapmaması lazımken şu olanlara aklım almıyor.
Şimdi sizce sureci nasıl işletmeliyiz ? Zararımızı karşılatmanın bir yolunu bulabilir miyiz ? Akıl akıldan ustundur lutfen bir fikir verin.
Arabamıza vurup kacan Suriyeli!
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Arabamıza vurup kacan Suriyeli!