Selam kk hanımları,
Acayip sinirliyim..

Bi suredir konuştuğum biri vardı. Kendisiyle hic yuzyuze gelmedik, sosyal medyadan ekleşmiştik ve mesajlaşıyorduk sadece..
Konuştuğumuz kadarıyla gayet kibar, anlayışlı, hoş bir adamdı. Yani benim fikrim bu yondeydi fakat bugun o kadar icerledim ki sizlerin de fikrini almak istedim..

Kısaca konuya girecek olursam,
Bugun buluşmak icin 3 gun oncesinden plan yapmıştık. Genelde yoğun calıştığımız icin buluşulacak en sakin gun olarak bugunu belirlemiştik kendimizce.
Gun icinde tekrar konuştuk ettik. Akşam 8de beni almaya gelecekti. Ben işten cıkıp eve gittim 7 gibi. Duşumu aldım, makyajımı yaptım, guzelce giyindim bekliyorum almaya gelmesini.. bir de ilk buluşma diye heyecanlıyım!!
Saat 7:40 ’ta mesaj attı cıktım geliyorum diye. Ben full makyaj, şıkşıkıdım ayakkabılarımı giymeye hazırlanırken telefon caldı.. Actım;
‘Şuan cıktım yoldayım ama kendimi kotu hissediyorum, saatlerdir enerjim duşuk, yediğim bişey dokunmuş olabilir, yanında daha da kotu olmaktan cekiniyorum, eve geri donup yatmak istiyorum. Ozur dilerim, goruşuruz ’ dedi
Ben de ‘onemli değil dinlen sen, hoşcakal ’ dedim kapadım telefonu.
Cok mu abartıyorum bilmiyorum ama son 10dk kala mı soylenir bu?
Oyle kalakaldım elimde canta kapıda..
Hastalık tabi ki olabilir ama saatlerdir kotu hissediyorsan daha onceden soylersin, ne diye bekliyorsun son dakikaya kadar?! Kendimi cok kotu hissettim o an.
Ve inandırıcı da gelmedi nedense..
Bir daha konuşmayı duşunmuyorum.. mesaj attı ozur diledi tekrardan telafi etmek istediğini soyledi ama cevap vermedim..

Sizce ayıp eden kim bu durumda?
Haklı mıyım, haksız mı?

Şunu da belirtmek istiyorum;
Kendisine ilk mesaj atan, sonrasında ilk buluşalım diyen benim..