Sevgilim bana kızdığı icin gidip bir kız arkadaşıyla baş başa buluştu?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgilim bana kızdığı icin gidip bir kız arkadaşıyla baş başa buluştu?
-
03-10-2022, 05:52:51arkadaşlar bugun erkek arkadaşımla konuşurken komşumun kızı geldi cok acil bişey rica edicem diyerek goruntulu konuşuyorduk kapıyı annem acmış ben de duymadım kız panikle birden gelince sevgilimle ozel bir konu konuşuyorduk gerildim arkadaş geldi kapatalım arıycam dedim el salladım kapattım tamam dedi ben oyle duydum ama kendisi kesinlikle benim bunu soylemediğimi cat diye kapattığımı tamam falan demediğini iddia ediyor bir suru trip attı acıkladım suratına kapatmadım tamam dedin ya da ben yanlış anladım kız girince oyle utandım bi an suratına kapatmadım ki komşu geldi arıycam deyip el salladım dedim. Neyse paşamız kızmış. Bi tane arkadaşı var bunun ozlem diye. Cocukluktan ta adını duydum da tanışmıyorum sağolsun 7 aylık ilişkide hala arkadaşlarıyla tanıştırmadı beni. Kız beni biliyormuş sozde ( hicbiyerde bi tane fotoğrafımız yok bana dair bir ibare yok sosyal medyda vs ben de uzak şehirdeyim saten) ancak kıza beni anlattığını iddia ediyor. Akşam kız bunu aramış sozde canı sıkkınmış konuşmak istemiş kafede buluşmuşlar derdini anlatmış. Ve biz resmen butun gun konuşmadık bu olaydan da ancak gecenin korunde konuşup ee neler yaptın bu gun deyince haberim oluyor. Sinirlerim zıpladı. Kızı tanısam beni herkes biliyo olsa falan takmıcam uzak yerde kızı tanımam etmem bana vakit ayırmayıp o gun doğru duzgun konuşmayıp elin kızıyla kafede ne işin var sen mi kaldın dert anlatcak hic mi başka arkadaşı yok bu kızın akşam akşam seni cağırıyo. Ya toplu kız erkek karışık buluşulur anlarım baş başa buluş oh bi de elalemin kızını dinle benim de dunydan haberm yok sonradan oğreneyim kotu bişey duşunsem şimdi de soylemezdim diyor ha iyi bişey dedim butun gun sevgilini ihmal et git elin kızının derdni dinle iki de bira acsaydınız sen beni bırak kızı ara nasıl olmuş bi sor değerli vaktin bana harcama dedim bıraktım goruntulu arıyor konuşalım diyor cok sinirliyim onu da istemedim kapattım attım telefonu. Ya fazla mı tepki veriyorum kıskanclık da değil bu bence ya kızı tanımıyorum bir ilişkisini ulu orta yaşayan insan değil 7 ay olmuş bi foto bile koymamış iki soyledim diyo seni ama soyledi mi bakalım 3 uzak şehirde 4 bi de haber bile vermiyor akşam akşam kız ne derdi var da benim sevgilimi arasın ustelik baş başa buluşsun konuşsunlar ya? Neymiş derdi diyorum işle alakalı sorunlar falan diyor sinirlerim zıpladı ben fazla mı tepki veriyorum sizce yoksa o mu cok geniş ya normalde de cok kıskanctır ben eminim ben oyle bi erkek arkadaşla buluşsam baş başa ortalığı yıkar toplu karışık buluşurum da asla baş başa bi erkekle buluşmadım yani iş dışında ki onda bile yanımda bi bayan arkadaş gotururum bu nedir ustelik beni tum gun arama dedim kıymetli dakikalarını bana hrcama kızı ara napmış derdine iyi gelmiş misin bi sor dedim bi de bahane ediyor bana sinirlenmiş ben oyle acele kapatmışım falan oyle yapmasaymışım kıymetli dakikalarını elin kızıyla harcamazmış bi şey soyleyin abartıyo muyum sizce