Arkadaşlar ben artık cok kotuyum ne ofke kontrolum kaldi ne de sabrım.
Olay şoyle oldu, Bugun erkek kardesim lise ogrencisi, sinav parasi icin babami aradi. Babam da vermis normalde parasini. Erkek kardesim de kantine borcu oldugu icin ona vermis. Bu aralar cok sıkışığız babam o parayi bile bi yakindan alip vermişti. Ev huzursuz oldu dolayisiyla. Sonra kiz kardesim de farklı bir sehirde uni okuyor o aradi 200 tl istedi annem de paramiz yok sıkışıgiz arkadasindan al ya da kartindan eksiye duş gondeririz dedi erkek kardesimin olayini anlatti, kiz kardesim de erkek kardesimi aramis agzina geleni saymış sorumsuz vs demiş erkek kardesim de bizi aradi ortalik karisti. Bende kiz kardesime vatsaptan onu bu konunun ilgilendirmedigini erkek kardesimin henuz ergen oldugunu kendisine de o yaşlarda bir cok masraf edildiğin. Hos gormesi gerektigini yazdim
Burdan basladi ne gereksizligimi koydu Ne aptalligimi koydu genel olarak boyledir her zaman kalbimi cok kirar. Bilen bilir eski konularimdan evlenmek istedim ama ailem vermek istemedi ısrarcı oldum ama sevgime karsi ihanet gordum ve bitti. Kiz kardesim her tartismada oldugu gibi konuyu buraya surukledi "bizi rezil ettin herkes bizi konustu senin yuzunden laf.duyduk annemi yaşlandırdın sana değmez hic birsey. işe yaramaz culsuzsun vs" daha aklima gelmeyen bir cok sey. Yanlis hic birsey yapmadim. ogretmenlik mezunuyum tabi atanamayan. Ders calismaya calisiyorum bir yanda yasadiklarim bir yandan issizlik bir yandan işittiğim laflar haketmedigim sozler artik dayanamiyorum simdiye kadar aileme laf getirecek birsey yapmadim sadece sevdim durustce getirip tanistirdim ama duzgun biri cikmadi bu mu hatam? artik dayanamıyorum bittim
sorun kız kardeşim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- sorun kız kardeşim