Ne yapacağımı bilmiyorum bir akıl verin
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ne yapacağımı bilmiyorum bir akıl verin
-
03-10-2022, 05:52:00Kızlar ilk konu acişimda iki cocuktan sonra ucuncuyu istedigimizi falan yazmıştım buraya kadar herşey yolunda fakat benim sorunum ben evlendigimde universiteye gidiyordum birinci sınıfa evlilik nedeniyle bırakmak zorunda kaldım severek evlendik 4 yıl eşimin ailesiyle oturdum daha sonra kendi evimize gectik ve bu donemlerde cok buyuk sorunlardan gecmeme rağmen sabır gosterdim eşimle bir sorunum olmadığı icin hep onun yanında oldum oda beni ezmedi ezdirmedi iki cocuğumuz var ucuncu cocuugu istiyoruz ben yarım bıraktığım eğitimimi acik oğretim fakultesiyle bitirmek istiyorum fakat eşim başta destek olur gibi oldu sonra karar değiştirdi istemediğini soyledi ve maddi olarak hicbir destek vermeyeceğini soyledi bende bunun benim hakkım olduğunu yapacağımı soyledim ve kaydimi yaptirdim kendi ailemin maddi desteğiyle tabiki şimdi kaydoldugum icin sorun yaşıyoruz onun istemediğini yapiyormusum yap bakalım ne olacak vs gibi cumleler kuruyor bende taviz vermiyorum ama cok canım sıkkın siz olsaydınız ne yapardınız kararlı davranirmiydiniz