Kızlar Selam,

Cok dertliyim inanın ağlayacak gibi oluyorum.. surekli başımızda bir dert var. hep bir masraf acılıyor başımıza. inanın 5 yıllık evliyim her ay bizim planlamadığımız bir para cıkıyor cebimizden ve o kadar zorluyor ki bizi..

daha gecen hafta arabamıza biri vurup kactı..
sonra adam geldi bu kez yaptıramam dedi kavga gurultu ikna ettik dun arabamızı tamire verdik (10bin masrafı var)
kaynımın arabasına binecektik bu sırada haftasonu eşim 200 lira civarı masraf etti binecez 20 gun diye (kaloriferi vs. calışmıyordu onları yaptı)
bu sabah arabaya bindik benzin var demiş kaynım, gosterge de var gosteriyor.

eşim beni bırakıp işe giderken benzin bitmiş var gosterirken pompa yanmış.. inşallah başka bişey daha olmamıştır. arabayı hoop cekiciye bindir sanayiye o da gitti..

yani bu sadece 2 hafta icinde olanlar..

gecen ay başka dert, ondan once başka dert.. arabadan masraf cıkmazsa evden cıkıyor.. ya da en kotusu bizden..

biz mutlu oluyoruz, yada ailecek bişeler yapıyoruz, bi yere gezmeye gidiyoruz ya kesin aynı gun başımıza bir bela geliyor..

inanın cok bunaldım napsam bilemiyorum. nazar mıdır, başka bişey midir.. boyle boyle masraf ede ede inanın kredi cekmekten yoruldum.. parca parca kredi cekiyoruz faiziyle 90bin e yakın borcumuz oldu elde avucta 25 binlik bir arabadan başkası yok inanın..

cok dertlendim inanın.. icimi size dokmek istedim..