Cok canim sikiliyor anladimki esim beni gercekten zerre kadar sevmiyor...
Esim erken bosaliyor ve ben istedigim zevki almadigimi soyledim geciktiriciler hakkinda konusurken bana dediki "isterimki sen baskasiyla birlikte olasin o kisi sana istedigi zevki versin tatile gittigimizde otelde tanimadigimiz bir adamla birlikte olamani isterim " dedi bende beni deniyor sandim sacmalama delimisin sen dedim ama gun gectikce hergun bu konuyu acip beni ikna etmeye calisiyor bende tepkisini olcmek icin tamam olur dedim ve sevindi ama bak bana dokunacak senin icin yanmazmi dedim yok dedi seni soyle yapacak boyle yapacak diye adam zevkten dort kose oldu kendisine belli etmedim kizdigimi sinirledigimi ama icim gitti sanki basima kaynar sular dokuldu cok canim sikiliyor hic sevmemis beni adi serefsiz gozumde zerre erkeklik degeri kalmadi tiksiniyorum artik ondan dun daha ciddi konustum ciddi mi diye adam ciddi ve dunden beri benim gozumde ha disardaki yabanci ha kendisi kocam olarak gormuyorum ve inanin bunlari yazarken bile migdem ciddi ciddi bulaniyor o derece tiksindim o serefsizden.. ama avucunu yalar gitsin kendisine baska bir orus...... bulsun fantasizini yasasin ben simdi bunla nasil evli kalacagim kafayi yiyecegim....
Esiniz baskasiyla birlikte olmanizi istese ne dusunurdunuz?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Esiniz baskasiyla birlikte olmanizi istese ne dusunurdunuz?