Gunaydın hanımlar. 3 yıllık evliyim. 39 haftalık hamileyim. Bugun yarın doğumu bekliyoruz. Şuan normal doğum olacak gibi gorunuyor son anda bir sorun olmazsa. Ben 3 yıl once evlendim ve eşimin ve benim ailemin farklı şehirlerde yaşaması nedeniyle iki tane duğunum oldu. Duğun zamanım kardeşim eşimle hep ağız dalaşına girdi, laf soyledi, eşimin ağzından cıkan her soze alındım diyip ağladı. Hala da bu durum boyle. Aynı ortama girince ben hep strese giriyorum. Bu arada ikimizin de ailesinden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Kardeşim eşimin memleketinde olan duğunume gelmedi. Duğunden bir hafta sonra butunleme sınavları başlıyordu tam sınav zamanına denk getirdiniz dedi ama duğun salonu aylar oncesinden sınav tarihleri bile belli değilken tutulmuştu ve erteleme imkanı yoktu. Gercekten istese gelirdi diye duşunuyorum. Birde benim memleketim deki duğunden eşimin memleketine giderken biz arabada eşimle başbaşa gitmek istediğimizi, benim kardeşimin ve eşimin kardeşinin bizimle aynı zamanda kendi arabasıyla yola cıkan eşimin en samimi arkadaşının arabasıyla gelmesini soyledik. Gorumcem tamam dedi ve oyle yaptı ama kardeşim hem sınav olayı hem bu araba olayından sonra duğunun ertesi sabahı eşimin akrabalarının yanında tartışma cıkardı annem ağladı sesler yukseldi filan. O kadar uzuldum ki anlatamam. Sınav tarihi duğun tarihinden sonra belli oldu, duğunden sonra da eşimle başbaşa gitmek istedik. Bence bunlar kardeşimin benim duğunume gelmemesi icin sebep değildi. Neyse kardeşim duğune gelmedi ve bu hep benim icimde kaldı. Eşimle de dediğim gibi surekli atışıyorlar. Hatta birkac kere kardeşim eşime alındı diye annem eşimi arayıp kızmıştı sen benim kızımı uzemezsin filan demiş. Ama benim duşunceme gore coğu konuda eşim haklıydı. Şimdi ben doğum yapacağım, kardeşim doğum sancın geldiğinde beni ara hemen geleceğim orda olmak istiyorum diyor. Annem zaten gelecek. Şuan annem 8 saat mesafede, kardeşim 4 saat mesafede bana. Ama ben kardeşimin gelmesini istemiyorum. Doğumdan sonra gelirsin dedim hayır o an orada olmak istiyorum dedi. Arkadaşlar ben doğum zamanı eşimle kardeşim atışacak mı ne olacak diye strese girmek istemiyorum. Birde o benim duğunume gelmedi ya o hep icimde kaldı madem o gelmek istemedi, şimdi de ben gelmesini istemiyorum. Sizce yanlış mı duşunuyorum? Annemle soylesem mi kardeşim doğumdan daha sonra gelsin diye? Anneme soylersem de uzulecek biliyorum ama zamanında bende cok uzuldum.