Ben calismiyorum. Oğlum bir bucuk yaşında . Koca denen adamın iyi bir geliri var. Boşanicaz galiba.. cocuğun velayetini sana vermem diyor. Gercekten alabilir mi benden .asla vermem diyor . Dediğini yapar .nolur yardım edin ben calismiyorum gercekten alır mi

Guncelleme: hanımlar bu adam napıyor ya? Ben son derece sert duruyorum akşamdan bu yana. Sabah da yuzune bakmadim tabi. Dun akşam en son bu evlilik şuanki mevcut durumu ile olacaksa ben seninle evli kalmicam bitti dedim. Tabi sok ooldu ilk defa boyle kesin konuştuğunu goruyor. Neyse bu sabah yanıma geldi sarıldı " ben seni cok seviyorum. Herşeye rağmen cok seviyorum. Kokladi yuzumu senin kokun bana dunyanın en guzel kokusu" dedi. Cocuklara kotu davrandım ozur dilerim dedi. Neydi şimdi bu. Ben hic birşey demedim karşılık vermedim. Normalde bu kadar buyuk bir kavganın peşine asla hemen gelip boyle yapmaz. Ne oldu şimdi. Akıl verin bana kardeslerim. Ne yapayım?

2. Guncelleme: eve cicek yollamış . Şimdi geldi seni seviyorum yazdırmış. Soktayim. İlk defa yapıyor bunu.