Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı guzel hafta diliyorum. ..
Konuma gelirsek ..
Benim sınavım evlat..
Neredeyse 5 yıldır bebek ozlemi cekiyorum..
Ilk başlarda sıkıntılar vardı esimde bende ameliyat olduk. Şuan hic bir problem yok ama benim bir tupum var diğeri hidrosalpenks olduğu icin iptal edildi..
Biz ailelerden ayri bir şehirde yaşıyoruz..
Bizim kaldığımız yerde tup bebek merkezi olmadığı icin kv ve kp 'ın evinde kaldık tup bebek tedavisi boyunca..
Gecen yıl orda kaldık tedavi olduk..
1. Tup bebek tedavisine malesef negatif ..
Negatifi oğrendiğim gun cok ağladım.
Kv gecti karşıma niye agliyorsun ne varki ağlıyorsun bir gun olur hadi kalk mantı actım mantı yapalım diye acımı surekli hafife aldı.. sus bak babanı ararım ISSIZ oturdu ağlıyor diye bide cocuk gibi tehdit etti beni. ..
O kadar gıcık oldumki zaten benim derdim bana yetiyor bide bunların hafife alması cok zoruma gidiyo...
Bu yıl hazıran da gideceğiz dondurulmuş embriyolarımiz var.. onlar transfer olacak ..
Ama eltim mayis sonu doğum yapacakmis ..
Asla kimsenin bebeğini kıskanmıyorum..
Ama tup bebek doneminde evde bir bebekle yaşamak sınavıma sınav eklenecek ve ben ne yapacağımı şaşırdım.. bebek gormesine gelenler olacak beni sorgulayacaklar bak eltinin ikinci senin niye yok... vs vs..
Eşimle konuştum beni anlamıyor. .
Zaten cok zor bi donem tup bebek sureci..
Napicam ben nasıl dayanacağım hic bilmiyorum.. yureğim acıyor ama insanlar acımı hafife alıp kıskanclık yapıyor diye duşunecek diye icim icimi yiyor...
Sizin bir fikriniz var mı...
Benim durumumu yaşayanlar ben nasıl sabredecegim cok korkuyorum. ..
Lutfen bana duşuncelerinizi yazın beni cevremde kimse anlamıyor en yakınlarım bile ... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...