Sizce? Merak icindeyim ..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sizce? Merak icindeyim ..
-
03-10-2022, 05:49:536 aylık hamileyken karısına karşı yaptığı buyuk hataları hata olarak saymayıp karısını resmen evden kacırtıp ustune pişkin pişkin eve gel diyip Seni herşeyden cok seviyorum Eve yılbaşında donmeZsen aşkımdan olurum de seni ve bebeğimi birdaha gormem demesine rağmen donmediyseniz ve o gunden sonra bu adam 2 aydır arayıp bir kez olsun sormadıysa ( ayrılma nedeni ailemle arası bozuktu saygısızlıkları yuzunden annemi secmişim onu koca yerine koymamışım) ,erken doğum riskinizden dolayı hastaneye yatmanıza rağmen ve bunu oğrenmesine rağmen bir kez olsun aramadıysa ama bu surec zarfında boşanma davanı ac diye birkac kez mesaj atmasına rağmen kendisi acmadıysa ve sonunda 2 ay bekleyip birkac gun once siz davayı acıp herşeyi tum gercekliği ile dilekcede yaZdıysanız ve maddi manevi her şeyi talep ettiyseniz sizce bu adam bu tebligatı gordukten sonra ne yapacaktır Cumaya kadar elinde olacak tebligat ve cok merak ediyorum ne tepki verecek?? Sizce? ( bahsettiğim kişi ben merkezli , kindar , yumuşatılmış narsist)