Merhabalar sevgili hanımlar,burdaki bazı bayanlarla gercek hayatta tanışık olmayı oyle cok isterdim ki. Ben bu konuyu cok sevdiğim bi arkadaşım icin actım ben icinden pek cıkamadım ve siz KK ’nın akıllı hanımlarına danışmaya karar verdim.
Arkadaşım devlet dairesinde calışıyor 24 yaşında.1 yıllık bir ilişkisi var erkek arkadaşı ile farklı şehirdeler o da ozel bir firmada calışıyor.Ciddi duşunuyorlar fakat bazen ufak tefek anlaşmazlıklar yaşıyorlar.İlgisizlikte en buyuk sorun.Arkadaşım gunduzleri calışıyor akşamları yeğenine bakıyor.Erkek arkadaşına gun icinde pek fazla yazamadığı icin ilgisiz ilan ediliyor.Sabah erkek arkadaşı ayrılmak istediğini soyleyen bi mesaj atmış.Mutlu olmadığını surekli ilgisizlikten aynı sorunlardan sıkıldığını soylemiş.Son bir kez daha sakin kafayla konuşup daha dikkatli bi şekilde yola devam etmeye karar vermişler.Şimdi arkadaşımın sorununa gelecek olursak,erkek arkadaşı ile gecen yaz ayrıldıkları bi donem olmuştu.Sonrasında barıştıklarında erkek ark ın instagramına bakıyor.Cocuğun uni den fazla samimi olmadığı bi kızla yazışmalarını goruyor.Kız bunun koyduğu her hikayeye cevap yazmış ...cim/...cım diye samimi konuşmuş yani bildiğiniz yurumuş.Barıştıklarında bu kızı engellemiş.Bugun girip bi bakıyor o kızı takibe almış.Hesap soruncada “Bu sabah senden ayrılınca ekledim.” diyor.Niye ekledin diye soruncada “Niye engellediğimi izah etmek icin.” diyor. Bi de konuştun mu o kızla diye tartıştılar.Cocuk buna “kusura bakma ben sevgilimle barıştığım icin seni engellemiştim.” diye yazıyor.Kız da “şimdi niye ekledin yoksa ayrıldınız mı?” diyor.O da ayrıldıklarını soyluyor.Cocuk kızı silmeyeceğini soyluyor arkadaşımda bu yuzden cıldırıyor.Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz sevgili hanımlar?