Kayınvalide
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kayınvalide
-
03-10-2022, 05:48:51Kızlar sizinle dertleşmek istedim Durumunda bi yazı paylaşmış duğun yapanlar helalini oynatır herkesin icinde ahlaksızca giyinir bari isterken Allah ı peygamberi karıştırmayın diye.Ben de ahlaksızca derken ?! Diye yazdım buna cevap vermedi.sonra eşim gormuş yazmış anne kaldırırmısın hoş değil bu diye.o da bence hoş isteyen istediğini anlasın yazmış eşim aradı bana emir veremezsin kaldırmam dio doğru soz dio eşim rica ettim zaten yanlış yapıosun dio.sonra ben eşime artık oraya gitmeyeceğim bu laf ağır bi laf dedim bunun ustune eşim cıldırdı kriz gecirdi resmen ben de tayin istemicem sizinkilerin oraya dedi cıktı annesine gitmiş yuvamı yıkacaksın demiş bidaha yazmam demiş.Ben o arada aradım kv acmadı yazdım bende huzur bırakmıosun evde diye sen kendine bak basit şeyleri buyutup cocuğu cıldırtma dio.anneme cicek yollamışım eşim dio benim anneme de yollasaydın alınıomuş vs.kısaca cok bunaldım cekip ayrılıp gideyim diyorum cocuğa kıyamıprum cıkmazdayım sanki başedemiyorum artık