Merhaba ablalarım. Ben 17 yaşındayım,anlatmaya başlıyım biraz uzun olacak nolur bana bir yardım eli uzatın.

Kısaca ben kendi hakkımı arayamıyorum,başkalarının etkisinde cok kalıyorum,herşeyde bir kusur goruyorum, birine acıldım ama o beni arkadaşca gorduğunu soyledi moralim bozuldu,herkes benimle dalga gecicek kotu birşey diyecek diye diken uzerindeyim bayadır.

Cok cok fazla duşunuyorum,uykuda olduğum zamanlar haric gunun 16-17 saati kafam dolu hep duşunuyorum duşunmek istemiyorum ama hemen yeni duşuncelere dalıyorum.O kadar cok sorunum var ki kendime hakim olamıyorum.Yaşadıklarımı hemen unutmuyorum ve kotu olaylar yaşadığım,gurur kırıcı şeyler yaşadığım icin unutmak istiyorum ama unutamıyorum.

Bir de cevremdekiler beni geri zekalı olarak goruyorlar ona cok sinir oluyorum esasen. Ben de calışmak,başarmak istiyorum ama bu hayata kuskunluğum ve insanların tavırları yuzunden hicbirşeye konsantre olamayıp,hicbirşeyi başaramıyorum.

Saf,temiz biri olarak buyudum.Kotuluk yapmayı sevmem insanlara ama insanlar bana kotuluk yapmaktan cok hoşlanırlar. Nasıl davranacağım bilmiyorum. Bana bir kişilik tarif edin de onu kendime kimlik edineyim bari. Bunu diyecek duruma geldim evet

Baya uzun yazdım ama olay boyle işte. Normalde bu kişilik konularında falan millete yardım ederim ama kendime olmuyor.
Onerilerinizi ve duşuncelerinizi bekliyorum.