Yardım edin lutfen
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yardım edin lutfen
-
03-10-2022, 05:48:04Merhaba ben 18 yaşında severek kacarak evlendim sebebiyse ailevi sorunlarım vardı ailemin psikolojik sorunları vardı surekli şiddet goruyordum eşim maddi manevi destek cıkıcak duzgun temiz bi insan aramızda yaş farkı olsada yokmuş gibi ben olgun ve fiziksel olarakta buyuk gorunen bi insanım eşimde 29 yaşında kactık duğunumuzu yaptık balayımıza gittik 3hafta icinde gelinlik diktirdik eşya aldık vs..hic borcsuz kısa suredede ev bulamadık satın almaya para vardı ama guzel bi ev icin araştırıp gezmek gerekti eşimin ailesi biraz yakınımızda kirada durun ortamımıza kulturumuze geleneğimize alışıncaya kadar dediler yakın civarda bulamadık kaynanamın oturduğu apartmanın 1.katında bulduk ve girdik kışı gecirinceye kadar durucaz ben evlenirken kayınvalidem ne derse kırmamak icin hep boyun eğdim maddi durum olmasına rağmen bazı şeyleri aldırmadı ya da ucuzunu aldırdı perdelerimin coğunluğunu o secti yemek takımı pike takımı nevresim takımı gelin ortusu aldırmadı sadece uyku setimiz vardı 2de battaniye bana eski kuflu pazardan catal kaşık almış bunları kullan dedi kuflenmiş bunlar dedim birşey olmaz dedi boyun eğdim ana unutmuş gibi yptım almadım evine taşındığında ona hediye gelen tabak baharat seti bardaklar verdi ve eski modeldi kırmamak icin sustum aldım vs.. evlendikten sonra eksiklerimin farkına vardım diğer gelin evlerine bakıyodum şıkır şıkır sonra eşime soyledim erkek sonucta umursamaz boşver sonra alırız filan dedi sonra cok uzuldum ağladım eşim alıverdi sağolsun ailemle barıştık onlarda bi kacını aldı eşimin ailesi doğulu birlik beraber yaşayan insanlar bi yandan iyi ama bir yandan kotu evlendiğimizden beri nefes alamadım kaynanam hep onun evibde yiyiyp icip orda gun boyu olalım camaşırlarımızı onun evinde yıkayalım evimize sadece uyumaya gidelim gun boyu yanında olayım istiyo ve ev duzenime evime geldiğinde karışıyo ben guzel yemek yapıp evime cağırdığımda herkes severek yer o sofrada kolunu bağlar yemez surat asar pazara birlikte gidiyoruz kayınbabam fazla para verir bnada alsın diye bna curuk ve kilosu az alır eltim yeğeni olduğu icin ayrım yapıyo benimde dertleşcek ne bi dostum ne bi arkadaşım kimsem yoktu cok dolmuştum evliliğim etkileniyodu eşimin yengesi bana yakınlık gosterdi kaynanamı hic sevmez bana dedikodusunu yaptı bnde cahillik yaptım onunla dertleştim ve beni doldurdu doldurdukca eşime soyledim eşim bıkmıştı artık yengesini kimse sevmez sulalede eşimde konuşmamı istemedi konuşmayı bıraktım bırakınca bu yenge herkese kaynanasının eltisinin dedikodusunu yaptı şunları bunları dedi dedi kaynanamın evine geldi ortalığı karıştırmak icin herkesi topladı kaynanam her birşeyde sinir krizi yaşar bayılır titrer acıkcası numara gibi. Ama yinede gastaneye goturduk başında durdum gecelere kadar eşim yengesiyle herşeyi anlattığımı bilse beni neredeyse sinşrden boşayacak guveni gidicek yaptım bi cahillik biliorum ne kadar madursamda ailevi mesele olduğu icin anlatmamam gerek eşime soylemedim bu kadın bni dolduruyodu eşine soyle diyodu hatırlasana sile huzyrumuzu bozmaya calışıyo filan dedim neyse artık konu kapanmıştı 2ay filan gecmişti ben kaynanama hic birşey olmamış gibi hep yanına gittim guleryuz davrandım saygımda hic kusur etmedim kaynanam illa ailenle konuşcam diyip eşimin onunde yerlere yatıyo bu karın yuzunden boşancam ben kocamdan benim kuyumu kazıyolar bana tuzak kurdular diyo eşim ne yapmamı istiyosun boşayımmı kızı bunumu istiyosun gidicez zaten bu evden diye sabrediyoruz diyo eşim bana kızdı yeter artık bıktım diyerek yaşı kucuktur yapmıştır bi hata diyo annesine kaynanam anlamıyo herkes toplancsk herkese ifşa edicem aileside oğrensin ya siz boşancaksınız ya da ben diyip duruyo eşimlede birbirimizi sevioruz kadının nede olsa yinede eşim istediği icin yanına gidiorum rşim işteyken ama hic konuşmuyo bn konuşmaya calışsam bile telefonla başkalarına anlatıyo ailevi şeyleri beddua ediyo bana baka baka ben artık ne yapcam bilemiyorum cok yoruldum yalnızım bilmediğim şehirde dertleşcek kimsem yok ailemede soylemiyorum onlara karşı dahada iyiyiz mutluyuz diyorum cunku bna ne kadar gecmişte ac bırakıp dovdukleri gunde olsa pişman oldular ben kactığımda canları yandı bi daha canlarını yakmak istemiyorum