Merhaba hanımlar
Eşimle 5 yıldır bi turlu aşamadığım bir konu var.Anlatıyorum anlatıyorum tamam diyor ama yine aynı.Bazende tartışıyoruz ben boyleyim boyle olmaya devam edeceğim diyor.
Sorun şu.Eşim bana danışmıyor fikrimi almıyor.Annesi arar gel şuraya gitcez der tamam der kapatır gideceğim der.Babası arar şoyle yap şuraya para ver der tamam der.Abisi arar şunu şunu yap der tamam der.rkadaşı arar gel der tamam der
Ya bi defada demiyor ben bi bakayım duruma gore seni haberdar ederim sonrasında da canım şoyle bi durum var yapsam mı yada gitsem mi ne dersin.İstisnasız her konuda boyle maddi manevi.Ben attığım her adımı ona danışarak atarm kendi bildiğimi yapcaksam da bile onun fikrini alır oyle davranırım.Ondan da istiyorumki benim fikirlerimi onemsesin bi defada bi şey icin bana danışsın.Onun verdiği cevap ise benim iradem yok mu ben ne yapcağımı bilmiyor muyum millete hele kapatın bi karıma sorayım ne diyor mu diyeyim.
Ya sacmalığa bakar mısınz.Ben bunu mu istiyorum ondan.Aynısını yapsam,onun gibi kendi kafama gore davransam kızar bağırır cağırır.Ama kendisi aynı şeyleri yapmayı bi hak olarak goruyor.O erkekmiş ben kadınmışım.Erkek kendi bildiğini yaparmş kadın yapamazmış.Pardon da niye ben kukla mıyım.Koskoca insanlarız.Bi şeyi sana danışarak yapıyorsam sana olan saygımdan fikirlerine verdiğim değerden yapıyorum.Yoksa erkeksin diye değil.Ama bu demek olmuyorki karını hicbi şeyden sayma ona danışma.Onun her şeyden haberi en son olsun.
Tevafuken 4 gundur bu konuyla alakadar olaylar yaşadık.Hepsinde de tartıştım tepkimi ortaya koydum.O da bağırdı cağırdı sonra gelip tmm elimden geleni yapacağm dikkat edeceğim dedi.ama 4.gun yine aynı tas aynı hamam.
Cumartesi arkadaşlarıyla takıldı bende tabi dedim ama yarın son pazarımız haftaya okulda kurslar başlayacak hic vakit olmayacak beraber zaman gecirelim dedim
Pazar oldu kahvaltı yaptık.Canım dışarı cıkalım mı bugun dedi.Ben de hava bozuk gorunuyor oğlene kadar bekleyelim nasıl oluyor cıkarız dedim.Bi yarım saat sonra annesi aradı biz dayınlara gitcez sende gel.Tamam olur anne gecerken beni de alın diip kapAttı.Ve ben patladım.Ne diye hemen tmm diyorsun.Bana niye hic sormuyorsun.annene diyemiyormusun ben bi duruma bakayım seni haberdar ederim.daha sabah demedik mi beraber bi şeyler yapcaz.
Bana diyorki başladın yine sana mı sorcam gidip bi kac saat oturup geleceğim ne olmuş.Benim huyum bu ben değişmicem kendi bildiğimi hep yapacağım.
Karşılıklı bağırdık cağırdık ben kapıyı carptım gittim yatak odama.Annesi bi daha aramadı.Yani cıkmadı.bende sinirimle yatak odamdan cıkmadım.akşama kadar konuşmadk.11de geldi odaya uyudu.sabahda 7de okula gitti.şuan konuşmuyorum.Ama o ise hicbi şey yokmuş gibi davranıyor keyfi gayet yerinde.koskoca pazar mahvoldu gitti.
Zavallı kızım 2 yaşında bi odaya bi salona aramızda mekik dokur gibi gitti geldi.
Boyle davrandığı icin kendimi hic değerli hissetmiyorum.insanlara yok demeye utanıyor.Hele arayan annesiyse nasıl yok der.Bu evin hanımı ben deil sanki kv. Git der gider gel der gelir.Ben değil o karar veriyor.Ve bu ilk değil alttan alayım yada anlayış gostereyim.
Cok sıkıldım bu durumdan.tatlı dille soyledim olmadı.kızdım bağırdım kustum gunlerce yine olmadı.5 yıldır boyle.Artık ne yapacağımı şaşırdım.Uzaklaşıyoruz bu tartışmalardan dolayı birbirimizden. boyle yaptıkca soğuyorum ondan.Bi bakıyorum dunyanın en iyisi.Bi bakıyorum tam tersi.
Senaryoyu biliyorum.yine gunlerce konuşmicaz.sonra gelecek konuşcaz tartışacağız beni anlamayacak kendini yine haklı cıkaracak.geciştirmek icin tmm diyecek.Ama sonra yine aynı tas aynı hamam.bıktım artık.
O ne yaparsa yapsın ben de onun bu davranışları karşısında susmayacağım.o beni 2.plana her attığında boyle tartışacağım onunla.Aklını başına başka nasıl aldırtabilirim bilmiyorum
Eşimin sadece kendi fikirlerini onemsemesi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimin sadece kendi fikirlerini onemsemesi