Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim uzaktan takip ediyordum ama artik yazmaya karar verdim .
3 yillik evliyim ve ailelerimizden uzakta yasiyoruz .Esimin ailesini her sene evimde 30-40gun agirliyorum.Elimden geldigince hos tutmaya calisiyorum ama gel gelelim kv ile kp beni benden aliyor.Geldıklerı ılk gun mutfak duzenımı degıstırdıler .Sureklı kv elınde camasır suyu banyoyu sildi (.Arkadaslar evım gayet temız ve onlar gelıcek dıye de ekstra ozenlı yapıldı bu temızlık) odamıza gelıp eşimin dolabını acıp bıde ben duzenleyeyım falan dıyor.Esımın katlayıp yerlestırdıgım camasırlarını alıp bı daha katlıyor .Topladıgım yatagı acıp bı daha topluyor.
Sinirlerim kaldırmıyor artık bunlarda dert mı demeyın evde hep bı gergınlık hep bı huzursuzluk oluyor eşimde etkileniyor yanı annem boyle kabul et degısmez dıyor .
Aramak icimden gelmiyor cok sogudum ısınamıyorum ne bana gelsınler ne ben onlara gıdım ıstıyorum hep bı dıken ustunde hıssedıyorum .Takıntılı bı temızlık duzen hali var ve asırı baskın karakter o ne derse o olucak .Esıme attıgı mesajları yakaladm arkamdan .Benı hep sıkayet etmıs .Ne yapmaya calısıyor artık bıktım.Evliliğim etkılenıyor cunku eşim annesıne asırı duskun.Bana hakversede annesını de bu konularda uyarmıyor yapma artık demıyor.
Bana bir yol gosterin
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bana bir yol gosterin