Hepinize iyi akşamlar hanımlar...
Siz değerli hanımların da fikrini almak icin konu acmak istedim... Konuma gececek olur isek ;
Evliyim 2 cocuk annesiyim... 2 tane kaynım var.. Buyuk olanın yaşı 30..ve bu yaşına kadar kiminle konuştu ise kafa yapısı uymadı, devam edemedi... Bir hafta once internetten biriyle tanışmış... Kız 26 yaşında ve Ukrayna da yaşıyormuş teyzesiyle birlikte... Kucuk yaşlarda iken annesi ile babasını trafik kazasında kaybettiği icin, teyzesi Ukraynaya yanına goturmuş.. Bir haftadır kaynımla konuşuyor ve konuşmasına ve kalbine aşık oluyor.. (nasıl olduysa)
Şimdi bu kişiyle kaynım son goruştuğunde ben artık evlenmek istiyorum, fazla beklemeye vaktim yok gibi cumleler kurmuş... Ve kız annesinden kalan son yadigari satıp otobus biletini almış ve Turkiye ye bizim yanımıza gelmek icin yola cıkmış... Yarın akşam burada olacak nasipse....
Kaynım kv demle konuşturmuş kv dem kızım diye hitap edince cok sevinmiş...
Yani bilmiyorum kızlar daha yeni tanıştığın birinin evine tek başına hem de başka bir ulkeden nasıl gelir bir insan ? Nasıl inanır? Nasıl guvenir?
Dolandırıcı olabilme ihtimali olabilir mi? Hadi oldu diyelim neyimizi alabilir ki evde altın yok birşey yok... Alyanslarımı da takmayı duşunmuyorum ne olur ne olmaz...
Kv min agzı kulaklarında gelinim de grlinim geliyor diye...
Ben mi cok negatif duşuncelerdeyim acaba... Eşim de benimle aynı fikirde...
Şimdi hic tanımadığımız bu kişi ile aynı evde nasıl kalınır ki ? Otelde falan mı konatlatsak acaba...
Duşuncelerinizi merak ediyorum acıkcası umarım acıklayıcı yazabilmişimdir....
Sormak istediğiniz sorular varsa buyurun sorun..
Yabancı Elti
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yabancı Elti