iki evimiz var. ikisinde de komşular yuzunden barınamıyorum. bi tanesinde ailecek oturuyoruz diğeri eşyalı duruyor.
ailecek oturduğumuz evde ust kat kiraya veriliyor senelerdir farklı insanlar geldiler genelde sıkıntımız olmadı. ama bu sefer gelen kiracıdan bıkmış durumdayım. adam kuafor. bir sevgilisi var her gun cığlık cığlığa sevişmelerini dinliyoruz ki babam uyardı ona rağmen yapıyorlar ozellikle sanki. hadi bunu boşverebilirim ozellikle oturup dinlemiyorum ama butun gece sanırım kız calışmıyor gum gum topuk sesi kapı kapatma gum diye takır tukur eşya sesleri onlarca kez uyanıyorum (ki kulaklık takıp yatıyorum ona rağmen). haftada 2 kez temizlikci geliyor supurgenin ucunda ne varsa anlamadım kara tahtaya tebeşir surtme sesi gibi ses cıkarıyor temizlikciye cıkıp dedim başka bi başlık alıverin buna cunku kadın 8 saat ev supuruyor gırc gırc yani boyle temizlik yontemi gormedim ben surekli supurgeyle ev mi temizlenir. bir de topuklu terlik sesi vardı durmaksızın apartman yoneticisine ve kapıcıya soylemiştim en azından onu kesebildik ama yine de mesela spor kol saatim var bakıyorum uykumu kaydediyor gece 10 kez kalkmışım. artık ne gurultuler yapıyorlarsa bi huzurlu uyumamışım yani. işin garibi bazen kalktığımda bakıyorum annem ayakta oluyor bazen babam demek onları da uyandırıyorlar ama muhtemelen niye uyandıklarını algılayamıyorlar. hicbirimizin gece 3te 5te kalkma huyu yoktur.
hadi dedim bırakayım bunları diğer evimize gideyim.
o evimiz de yeni apartman. ust katta ağır okb hastası ev hanımı biri var. annem anlattı kadının 2 kardeşi psikiyatrmış ama ona rağmen duzelme yok kadında. annesi bile illallah etmiş kızından. eve girince oğlunu kocasını banyoya sokan misafirin dolandığı yerleri kırklayan bi kadınmış.
arkadaşlar sabah 5te eşyaları ceke ceke yer supurup uzerine vileda yapmaya başlıyor eşya ceke ceke. boyle bir gurultu olamaz sabahın korunde uyanıyprum. eşyası da cokmuş annem dedi. başta guzelce uyardılar annemle babam tanıdıkları icin. ama ben bi sure yalnız kaldığımda orda yine sabah 5te yapınca bikac gun artık bi gun sinirlendim uyandığımda cıktım yukarı kadın bişi kırıldı onu supurdum dedi. dedim bu saatte yapılır mı temizlik kadın suratıma kapıyı kapattı

velhasıl ben işin icinden cıkamadım iyi uyuyup gunduz de ders calışmam gerekiyor. başka bir yere cıkmak da zor iş geliyor şu an taşınmak kolay değil malum. bir de kendi evlerimiz varken yani.
bi fikir verebilir misiniz? uzun yazdım kusura bakmayın okuyanlara teşekkur ederim.