Kızlar merhaba cok daralmasam konu acmayacaktım ama yardım akıl rica ediyorum sizden benim iki eltim var suan birbirlerinin arkasından hergun konuşurken şimdi kanka olmuşlar
Ve biri kaynımı şaka gibi ama bizle goruşturmuyor,beni ilgilendirmez eşimin problemi onun kardeşi sonucta ama bu insanların kotuluğu beni kac senedir cok yordu dunde kardeşi eşimi aramış Agbi goruşelim ama eşim bilmesin yemek yiyelim dışarda falan tarzında konuşmuş sok oldum ben kafaya cok takıyorum biriyle kardeş gibiydik herseyini her sırrını bilirim bi anda kafayı bu denli yemesi ve surekli benle uğraşması hem ciddi manada uzuyor hem de şaşırtıyor ve inanmayacaksınız ama sosyal medyadan surekli erkek profilleri sahte olarak beni ekliyor şupheleniyorum bu gune kadar yoktu boyle bi durum eşimle paylaştım yakın zamanda Doğumum olacak gelsinler evime girsinler istemiyorum buyuk olan cok umrumda değil zaten samimi değildik ama kucuk olanın yaptıkları cok zoruma gitti ve birbirlerinin yuzune nasıl bu kadar rahat bakarlar diyorum İşin ozeti bana bi akıl verin hormonlarda beni bogdu bi el atın nolur
uzgunum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme