((((((Eski nickimle filan konular acmıştım belki hatırlayanlar olur bakıcılarla sorun yaşayıp kış olduğu icin kvden rica etmiştim 2.5 ay kızıma bakması icin "evimden soğuyorum"dedi bakmadı sonra eltimin cocuğuna baktı (baksın zaten kv yaşlı değil el eline muhtac etmesin torunlarını) ben o surecte cok sıkıntı yaşadım kızım okula başladı 2 .5 yaşında, hastalıklar perişanlıklar filan zor bir 5 ay gecirdim ama nasıl gecirdim bir de bana sorun. Zaten gurbetteyim yalnızım destek olacak kimsem yoktu.
Neyse sonra arabamızı istediler yaz tatilnde 2 ay, oğretmeniz okul yok diye bu arada kp ehliyetide yok komşuya diğer oğluna filan kullandırıp gezecekti eşim bana sormadan vermiş. İki gun sonra bi bahaneyle almasını istedim. Kızım konusunda zor zamanda yanımzda olmadıkları icin vermek istemedim ilk kez bişeyde itiraz ettim eşimde beni yola getirmek icin kustu, yatağı ayırdı filan bende film koptu sinir krizi gecirdim anladı ciddiyetimi arbayı filn getirdi bende kızımıda aldım memlekete geldim eşim kısa sure sonra arkamızdn geldi kendini affettirdi filan hatta hamileyim gene

kv kp anne baba yerine koydum kimse onları adam yerine bile koymuyordu eltilerm surekli azarlarlar yuzlerine bakmazlar kendi kızları bile aramaz sormaz. Her işlerine bizi cağırırlardı ben okuldan cıkmadan yarım saat once arayıp kızım bizi şuraya goturuver buraya goturuver diye cok ozel şoforluklerini yaptım. İlk hamileliğimde kv camlarnı bile silmemi istemiştir o derece iyi niyetliydim onlara karşı. Cunku ben ailemde huzur gormemiştim beklentim sadece buydu. Sık sık sıkıntılar cıktı taşınalı 2.5 yıl oldu eşimin memleketine taşınalı bu arada hep alttan aldım sustum bişey olduğunda huzursuzluk cıkmasın diye ama cocuk mevzusunu hazmedemedim benim cocuğuma ayrımcılık yapmalarını hazmedemedim araba konusunda tepkiyle başladı tavrım sonrasında cok mesafeli davrandım. Kv uzun bi sureden sonra ozur diledi ama hic samimi değildi ozel şoforunu kazanmaktı derdi. Eşime hep ben harclık verdirirdim ara sor git diye ben ısrar ederdim cunku aile bağlarımız olsun isterdim hep. Ben kendimi geri cekince anladı. Araba olayından sonra iki kere geldiler birinde ozur dilemişti kv ikincisinde annem vardı hoşgeldine geldiler ben sucluymuşum gibi annemin yanında hic benmle konuşmadılar. Sonra aylar sonra eşim rica etti oturmaya gittik bebeğim 6aylık oldu bana gozun aydın diyo konuşmaya calışıyo kısa cvp verip mesafemi korudum. Bunun dışında gorumcede aynı tarzda davrandı onunla da mesafemi koydum. Eltim zaten kus gibi sanki onlarla cocuklarıyla sorunumuz varmış gibi davranmalar. Bu arada onceden eltimn ilk cocuğuna uzun sure bakmıştı kv.bakmak istemiyormuşta cok ısrar etmişlermiş ki sormamıştm bile ben ozur dilerkn anlatıyo vs.
Kv arıyo 20 gunde bir filan acmıyorum icimden gelmiyo konuşmak son aramasında eşim ac bi kere konuş ne olacak demeye başladı. Eşim ailesine karşı duşkun değil ama cocuk konusunda cocuğu tepki bile vermedi ailesine ayrımcılık konusunda. Eşime sert bi şekilde cvp verdim ama ne zamana kadar boyle surer bilmiyorum. Bu arada kvkp vicdansızlıklarıyla ilgili bi konu geldi aklıma benm hormonal bi dengesizliğim vardı dr beyin tumorunden şuphelendi mr cekinicem filan. kp eşime tek sorduğu ozel hastane ya kac tl mr demek oldu,kv de biz ertesi gun hastaneye gidicez ben kızım 5 aylık olursem ona ne olacak diye ağlamadan duramıyorum biz hastaneye gidiyoruz kendisi gezmeye gitti bize kendini bıraktırdı daha ne diyim

Zaten oğlumu torunumu arayayım sorayım gideyim geleyim diyen insanlar değil kızımda cağırsalar dahi gitmiyo onlara sıcaklık yok cunku. Diğer torunlar filanda oyle kimse gitmez.)))
Mesele şu parantez icini okumayanlar icin eşimin ailesiyle sorunlar yaşanıldı uzucu zamanlar yaşadık mesafemi koydum artık aile kavramları benim istediğim gibi değilmiş. Mesafe koymaktan cok mutluyum ama eşim soylenmeye başladı iyi olmamızı istiyormuş sonucta eşimin ailesi kızımın babaanne dedesi normale donmeli miyim yoksa boyle iyi midir ne dersiniz??