Merhaba arkadaşlar. 4 aylık evliyim. Şehir dışında yaşıyoruz ailemizden ayrı. Henuz anne ve kvler dışında kimse gelmedi evime. Onlar da misafir gibi geldi diyemem. Hamileyim rahatsızdım genelde onlar yaptı geldiklerinde. Mutfağa evlenmeden once neredeyse hic gormemiştim. İlk zamanlar da hamileliğim ağır gecince bir iki aydır anca yemek yapıyorum. Her yemeğim iyi olmuyor. Yani yeniliyor ama nasıl desem mesela bulgur pilavımda soğanlar biraz diri kalmıştı ya da mantarımda patates biraz diri oldu. Onun haricinde koftem iyi oluyor gibi. Dun yaptığım nohut da iyi olmuştu yanına pilav ve cacık yaptım. Ama genel manada pirinc pilavım iyi olmuyor. Ya da bazen guzel yaptığım bir yemek bir dahakine kotu olabiliyor. Sadece yemek de değil. Misafir ağırlamak istiyorum artık ama korkuyorum. O gun kalkıp dort beş ceşit yapmam gerekecek. Guzel olmazsa oyle bir ihtimal de var. Cunku hala bu yemeğim cok super oluyor artık dediğim bir yemeğim yok. Ya da sofra duzeni temizliğin evin duzeninin tam yerinde olması gerekiyor. YouTube da videolara bakıyorum. Millet bir kahvaltı sofrasına neler yapmış. Sunumlar bilmem ne. Benim oyle sunum tabaklarım falan da yok. Ayrıca bir misafir gelse nasıl bir menu hazırlamalıyım bilmiyorum. Basit yemekler koymak istemiyorum. Tum bunları duşununce korku sarıyo icimi. Zaman da cok ilerlemeden misafir almaj istiyorum. Ne onerirsiniz. Zamanında benim yaşadığım şeyleri yaşayan oldu mu? Nasıl yediniz? Yardımcı olursanız sevinirim.