iyi gunler arkadaslar bir bucuk senedir biriyle birlikteyim ben tanıdıgımda esinle bosama asamasındaydılar . Ben hoslanmadıgım icin pesimden baya kostu sonra guvendim bana esiyle ayrı olduklarınıda kanıtladı ve en kısa zamandada bosanacagını soyledi su gun gelcek bugun gelcek dedi kadın gelmedi soylemiyodur beni kandırıyodur dedim ama ispatladı bana . Kadın dilekce hazır diye mesaj atmıs o gunden sonra bidaha hic bi konuyu acmadım esim cocukları bahane ediyo istese mal varlıgımın yarısını alır zıt gitmeden yavas yavas once herkes bi sindirsin diyo kımsenin bize bişi dediği yok herkes biliyo diyo butun ailesiyle tanıstırdı beni kadında biliyo ama bekliyo tabiki sadece para icin diyolog kuruyolar esim onu sevse onla olacagını soyluyo onu kıskanma onu kadın olarak gorme diyo ama elimde degil 32 senelik kocasıydı sonucta sizce niye bosanmıyo esimin niyeti ne ? Esim bana soylediği herseyide taptı bu arada ailesiyle tanıstırdı onun icinde zaman diyodu yaptı simdi bu bosanma icinde oyle diyo
Hepinize kotu yorumları icin tesekkur ederim beni azda olsa aydınlattınız ama hic bişi bildiğiniz gibi degil ben ozet gectim ama galiba haklısınız . Ben yanıldım ve hata yaptım sizn soyledikleriniz kafama dank etti metresi oldugum adama inanmakla hayatım en buyuk hatasını yaptım . (İstediğiniz gibi dedim bakın metresiyim ) ben seviyorum ve cok sevdim herseyine inandım yanlıs yapmısım aklımdan bu soylediklerinizin cıkmıcagına emin olabilirsiniz