Kayinvalidem gece ben de kaldı sabah 5 e kadar sigara icti hep duydum Surekli ışıkları acıp kapıları hızlı acıp kapatmalarını. Sigarayı dışarda ic dedim diye alınıyo ama dışarda iciyor mecbur bu seferde eline cakmak verdiğim halde ocakta yakıyor sigarayı dışarı cıkana kadar tum ev kokuyor. Diş kapıda iciyor evim giriş kat bu seferde kapının dibinde iciyor ve kapı acık iciyor yirmi kere dedim anlamıyor şimdi ben daha nasıl anlatayım bu insana derdimi ? Onun yuzunden sabah 8 de kalkmam gereken ben sabah 6 ya kadar sesten şeyden rahatsız oldum Uyuyamadım . Sinirlerim cok bozuluyor ev az biraz sigara koksa dahi psikolojim bozuluyor. Icmedigimiz icin beni cok rahatsız ediyor . Soyluyorum dışarda iciyo bu seferde ocakta yakıyor ee ne diyecegim şimdi de ocakta yakma dışarda yak mi ?
Sabah isim vardı kahvaltıyı yalnız yaptı . Eve geldim gitmiş aradim anahtar ondaydı biryere bırakmış. Akşam gelirim belki dedi ( ins gelmez) eşyalarını bırakmış ama kesin gelir .
Bir kişilik cay değil 10 kişilik yapmış bir demlik dolusu cayı cope doktum .
Hayır sen tek kişisin demliği sonuna kadar neden cay koyuyorsunki caya yazık ben onu 5 kere icerdim o kadar dolu dolu demlik cay . Hep bole yaparsa bi kilo cay 5 gunde biter .
Şimdi ben nasıl anlatcam bunu ona ?
Cok rahatsız bir durum ya kendi evinde rahat edememek .
Kendi evi var Bize yakın sayılır. Yalnız diye anca geliyor ben de bu rahatlığından biktim usandım.
Kafaya cok takıyorum ben de . Iki gundur psikolojim bozuldu.
Benim de yapım boyle biraz takıntılıyım .
Şimdi de cay muhabbetini gorunce taktım kafaya . Nasıl anlatacağım?
Ayrıca odada iki koltuk var birinde o uzaniyo birinde eşim bana yer kalmıyor cok rahatsız oluyorum.
Uyuduğu odada yatak odamızın dibi . Surekli bizde kalmaya başladı. Ozel hayat kalmayacak bu gidişle. Her ses duyuluyor . Gece lavaboda bile cit cıkmadığı icin ses duyuluyor. Tuvalette ceşme acıyorum resmen ses gitmesin diye aciklayici oldu ama biraz oyle yani .
Evin duzeni değişiyor . Rahatsız oluyorum biri mutfağımma girince . Adam akıllı ol bari . Bir kisiysen ona gore cay demle.
Gece 5 e kdr milletin evinde girip cıkıp durma mesela demi.. ışıkları acıp durma .biraz yerinde dur biraz utanma olsun mesela . Fazla rahatlık beni geriyor..... evde hem kedi hem kus var . Kediyi bahcede besliyorum soguklarda eve alıyorum. Kuşu gorunce saldırma pozisyonu aliyor. Kus da kv nin odada . Oturma odasında uyuyor kv. Dışarda sigara icip kapıyı kapatmayinca kedi iceri dalıyor . Kv de de kapı ışık kapatmama huyu var . Kedi kuşu yiyecek onun yuzunden diye aklimiz gidiyor. 20 kere uyardık ama aklı havada . Bu dertler kolay gibi gorunuyorsa beni cok huzursuz ediyor . Cildiricam
Bi kere yapılacak bi durum değil bu hep aynısını yapacak ondan . Yaptığı yemeklerde de tek kişiyse 6 kişilik yapıyor. Musriflikte gunah . Butun gıdalar cope gidiyor cunku cok fazla geliyor . Yanı bir kişilik iki kişilik aile hergun 6 kişilik yemek yapsa gerisi cope gitse guzel birşey mi ? Derdim para değil . Hep aynısını yapiyo . Nimete yazık gunah . Hep cope atıyoruz herseyi .
Onun evinin alisverisinide Bz yapıyoruz faturasını da biz oduyoruz kirasını da biz oduyoruz harcliginida Bz veriyoruz zaten gidiyo bi ton para. Bi cayında değilim olayın huyundayım. Ben desem yanlış anlar nasıl cozcez ona taktım . Kv hic saygısızlık yapmam beni cok sever kotu gelin olsaydım sevmezdi . Sor ona melek gibi der benim gelinim . Cunku hicbir kotuluk yapmadım . Huylarını beğenmiyorum yapacak birşey yok . Yoksa nefret ediyorum sevmiyorum demedim . Evi de yakın. Kalması beni rahatsz ediyor rahat edemiyorum bu neden bu kdr insanlara batıyor anlamadım. Gelsin otursun cay kahve icsin yemek yesin . Gezelim dolaşalım ama kalmasın yani . Hasta oluncada kalabilir bakarimda ama bi ton arkadaşı var . Gezip tozuyor . Bekar arkadaşlarıda gitsin orda kalsn
Evin duzeni cok bozuluyor
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Evin duzeni cok bozuluyor