Kızlar cok kotu oldum. Nedensizce aglıyorum 2 saattir. 6 aylık hamileyim bi kızım var 21 aylık. bugun misafirliğe gittik arkadaslarımın cocukları vardı 5 aylık ve 1 yaşa yakın onlarla biraz ilgilendim. Bi baktım kızım orda okadar masum bana bakıyo ki. Kendi kendine salıncak vardı oynadı cocuklarla sallandı onlar aglarken şaşkın şaşkın etrafa bana bakıyordu felan. Seviyor da cocukları. Eşim eve gelince cocuğa orda hic bakmadın ordaki cocuklarla ilgilenirken nasıl bakıyodu felan dedi. Şimdi uyudu gozumun onunden o bakışları gitmiyor 1 saat bile olsa onu ilgisiz bıraktım sanki doğum yapınca herşey değişecek duzenimiz değişecek gibi hissediyorum sanki boyle herşey daha iyiydi doğum yapınca kızımı sevemiycem fırsatım bile olmayacak gibi hissediyorum şimdi rahat rahat sevip opebiliyorum gozlerim şişti aglamaktan. Eşimde tuz biber ekti sağolsun.. cevremdeki herkes zor olacak gibi şeyler soyluyor doğum yapınca. Gecen hemşire bile kan alırken Allah yardımcın olsun cok zor olur peşpeşe vs dedi. kızıma karşı cok tuhaf hisler hissediyorum ona uzuluyorum istemsizce. Hali hareketleri gozumun onune geliyor icime cok kotu bişey oturdu kızlar
Cok uzgunum paylaşmak istedim sadece