bu konuyu icimi dokmek icin acıyorum.
universitede aynı sınıfta oılduğum bir arkadaşım vardı adı dilek
tum zevklerimiz ve haYata bakş acımız cok farklıydı
cok iyi anlaşırdık ,dostumdu o benim.o kadar samimiydik ki herkes şaşırırdı sizin hic ortak noktanız yok nasıl boyle dost olabiliyorsunuz derlerdi.
cok severdim dileği,soylediği şeylere hicbir zaman hayır demezdim.
onunla cok badireler atlatmıştık,oyle derdi bana.
bu dostluk cok sağlam neler yaşadık omur boyu bozulmaz derdi.
ne zaman icinden cıkamadığı bi durum olsa fikrimi sorar ve onu uygulardı.
sen beni tamamlıyorsun derdi sen olmasan ben aklıselim kararlar alamam demeye getirirdi yani.
uni 1. sınıfta annesi beyin kanaması gecirdi yoğunbakımda kaldı hastanelere gittim onunla
2. sınıfta ablası doğum yaptı yine ben yanındaydım ziyaretler falan.
3. sınıfta okula gelirken bayıldı ailesi ile yaşamasına rağmen beni aradı hastanedeyim ne olur gel dedi gittim..
bu arada bi sevgilisi oldu ali diye ben sınıftakilerle bile ahbaplık kurmazken aliyle samimi olmuştum..
universitenin ilk 2 yılı hic yanyana oturmadık sınıfta.başka bi kızla oturuyordu ve bana hep onu kıramıyorum seninle oturma istiyorum o kırılacak diye gelemiyorum yanına derdi.
ben bunu hic sorun etmedim lisede değildik ve senle oturacağım diye kimseye diretmezdim her yerde oturabilirdim ..
okul cıkışı hep beraberdik sabahları durakta buluşur okula beraber giderdik
vize final haftaları yine erkenden buluşurduk ve sınav saatine kadar beraber takılırdık..
son sınıfta okulda 2 gun goruşmeye başladık diğer gunlerin ikisi taTıLDi birinde de secmeli dersimiz farklıydı
dilek bana cok yalvardı ne olur aynı dersi secelim beni yalnız bırakma diye ne gerek var zaten goruşuyoruz dedim ve kabul etmedim
ben oğr. evinde kalıyordum ve ne zaman evime davet etsem bi bahane bulur gelmezdi.
ama sınıfta benim kadar sık goruşmediği bi kızın evine giderdi kalmaya neden bana gelmiyorsun dediğimde senin arkadaşların var o yalnız kalıyor orda nefes alıyorum derdi..
son sene yanıma oturmaya başladı sadece derslerde goruşuyorduk ve ben seni cok seviyorum beni hic bırakma sensiz ben hic karar alamam derdi
annem hastaneye yattı 3 gun okuduğum şehirde. işim vardı gelemedim dedi ben de inandım ve hic sorun etmedim..
4. sınıfta eşimle tanışmıştım okuduğum şehre geldi eşim 2 defa gel tanış dedim evde işim var gelemem dedi.diploma almaya gittim yine aradım goruşelim dedim gelemem dedi..
okulum bitti duğunum olacaktı haberi vardı mutlaka geleceğim dedi.duğunden 15 gun once beni aradı ben aliyle ankaraya gittim aileme de senin duğunune gidiyorum dedim kısacası duğunune gelmeyeceğim kusura bakma dedi.onemli değil artık dedim ve o gunden sonra hic acmadım telefonlarını cok kırılmıştım.duğunume gelen arkadaşlarım dilek neden yok dediklerinde kalbim acıyordu.
4 koca yıl gecti uzerinden hep beni aradı bu dort yıl icinde ozur dilerim sensiz sudan cıkmış balık gibiyim affet dedi.ankaraya gitme sebebin neydi dedim soyleyemem dedi ben de artık seninle goruşmek istemiyorum dedim.
bana mailler mektuplar yazdı hep sensiz sudan cıkmış balık gibiyim sağlıklı kararlar alamıyorum sen benim vicdanımıışsın ne olur beni duşuncelerinden mahrum etme dedi ben aramadım sormadım yine.icimden gelmiyordu kırılmıştım bir kere.
universite okuduğum şehre defalarca gittim hep haberi oldu ve neden goruşmuyoruz cok ozledim haber ver dedi hic haber vermedim goruşmedim.
gecenlerde aradı nişanlandım duğunum var temmuzda dedi iznimiz biter o zamana dedim gelmem ben hayırlı olsun dedim.sana anlatacağım cok şey var cok ozluyorum seni dedi.lafı değiştirdiim ve telefon kapandıktan sonra icime bir huzun coktu..
bir daha kimseye bu kadar değer vermemeliydim..
şimdi icim rahat senede 1 defa arıyor ve neden aramıyorsun sana anlatacak cok şey var sensiz yapayalnızım diyor bense her seferinde konuyu değiştiriyorum..
şimdi okuduğum bolumde araştırma gorevlisi oldu.
ona cok kırgınım..
ve bu uzun yazıyı sadece icimi dokmek icin yazdım,bi yanım iyi yaptın artık onun oyunlarına alet olmazsın kafan rahat olur derken diğer yanım ona cok değer verdin cok uzuluyorsun diyor
Universiteden arkadaşımdı dostumdu
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Universiteden arkadaşımdı dostumdu