İyi geceler. Bdv sıkı takipcisiyim. Bu gune kadarki sıkıntılarım icin acılan konulardan ve bu konulara yapılan yorumlardan sıkıntılarımın, problemlerimin caresini buldum. Herkese minnettarım.

Eşim bu gece işten gec geldi ve kanepede uyuya kaldı. Ben de ay başı olması sebebiyle gelir-gider hesaplamak icin telefonunu aldım. Normalde ikimizin telefonu da ortadadır. Yani ozeline girmedim. Gizli yaptığım bir şey değildi.

Altta gorduğunuz gibi hamileyim. Bebeğimizi bekliyoruz. Cok şukur buyuk bir gecim sıkıntımız yok. Ben kendi isteğimle ev hanımıyım. Eşimin maaşıyla geciniyoruz. Bebeğimizi beklerken cok buyuk miktarda olmayan borclarımızdan benim ailemin desteği ile kurtulmaya calışıyoruz. Bankaya olan borcumuzdan faiz odediğimiz gerekcesiyle annemden borc istedim. Sağolsun beni kırmadı şu an her ay ona belli miktar odeme yapıyoruz. Borc aldıktan sonra annem bizim icin verdiği paranın 5/3 unu sildi. Bizim bir beklentimiz olmadığı halde bebeğimizin bir cok alışverişini de kendisi yapacak.

Eşimin ailesinden hic bir beklentimiz yok( benim ailemden de yoktu). Onlar kendi hallerindeler. Tanıştığımız gunden beri anlamlandıramadığım bir şekilde problemlerimiz var(yaklaşık bir ay once işin ozunu anladım ama artık bir problemin var oluşu umrumda değil). Eşimle gecmişimiz 10 yıllık bir sure ve 1.5 yıllık evliyiz. Evliliğimde de bazı problemler yaşıyorum evet ama cozulemeyecek şeyler değil.

Cok uzun bir giriş oldu asıl soruna şu an geliyorum. Evlendikten yaklaşık 5 ay sonra gorumce ile mesajlaşarak buyuk bir kavga ettik. Aileme ve bana yaptığı cok buyuk bir terbiyesizlik tesadufen karşıma cıktı kendisi benden 3 yaş kucuk. O gunden beri asla konuşmuyoruz. Ben tum bağlarımı kestim. O mevzu uzun.

Yukarıda bahsettiğim maddi sıkıntılardan dolayı bir kac aydır ciddi anlamda kemer sıkıyorum. Bu durumdan şikayetci değildim şu ana dek. Her ay eksilere girmemize rağmen yeri gelip ikinci bir yemek pişirmezken. Bir ıslak mendili ve peceteyi dahi ikiye bolerek kullanırken eşimin son altı aydır gorumcemin ev kirasını odediğini az once gordum. Daha once dershane parasını o sıkıntıları cekerken odedik bundan haberim vardı. Ama ev kirasını annesinin odeyeceğini soylemişti. Hem yalan soyledi diye kızgınım hem de suratına tukurmeye değer gormediğim kişiye bebeğimden cok harcadığı icin sinirlendim. Ben nasıl bir tepki vereceğimi bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz? Buraya kadar okuduysanız once tebrik sonra teşekkur ediyorum.